Artėjant šiurpiausiai metų šventei, vienas baisiausių Amerikos viešbučio kambarių atsidarė lankytojams. „The Read House“ viešbutis yra Čatanugoje, Tenesio valstijoje. Kambario numeris yra 311.

Vienas šiurpiausių kambarių Amerikoje

Kambarys turi niūrią praeitį, nes jame 1920-aisiais moteris, vardu Annalisa Netherly, buvo brutaliai nužudyta savo meilužio.

Sakoma, kad nuo to laiko kambaryje vaidenasi moters šmėkla, kuri nekenčia vyrų, o ypač rūkančių. Bėgant metams svečiai pastebėjo nepaaiškinamus paranormalius reiškinius, įskaitant neaiškų triukšmą, atsukto vandens bėgimą, mirksinčias šviesas, bei, žinoma, šešėlines figūras.

Vienas šiurpiausių kambarių Amerikoje

Viešbučio vyriausiasis vadybininkas Ken Merkel sakė, jog perskaitę visus atsiliepimus apie 311 kambarį, jie nusprendė, jog reikia atlikti kambario remontą tam, kad Annalisa Netherly jame jaustųsi patogiai – be jokių modernių prietaisų. Todėl kambarys po renovacijos vėl buvo atvertas svečiams.

Vienas šiurpiausių kambarių Amerikoje

311 kambarys atrodo taip, kaip Annalisos kambarys 1920-aisiais. Čia stovi neveikiantis radijas, vintažinė vonia ir tualetas, senoviniai baldai, paklotos sunkios kietmedžio grindys. Viskas atrodo taip, kaip ir turėtų atrodyti dvidešimtojo amžiaus pradžioje.

Vienas šiurpiausių kambarių Amerikoje

Čia taip pat nėra ir televizijos, bet tai atrodo gana logiška. Kam reikia televizijos, jeigu esi pagrindinis siaubo filmo veikėjas?

Tam, kad apsistotumėte šiame kambaryje, teks pakloti 666 dolerių sumą už naktį (606 eurus). Į šią sumą įskaičiuota nakvynė, parkavimo vieta automobiliui, grafinas džino, pusryčiai ir 100 dolerių maistui viešbučio restorane. Tiems, kurie nedrįsta kambaryje apsistoti visai nakčiai, viešbutis siūlo nemokamas dienines ekskursijas į kambarį.

Vienas šiurpiausių kambarių Amerikoje
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją