Šįkart laidos „Kada įkurtuvės?“ komanda tesi pažadą ir svečiuojasi NT ekspertės R. Pavarienės namuose. Prieš užeinant į vidų, pašnekovė pasidalina ne tik būsto, bet ir savo pačios asmenine istorija.

Kaip pasakoja R. Pvarienė, anksčiau ji dirbo kriminalinėje policijoje, o jei tiksliau – buvo tardytoja. Anot laidos herojės, ilgi metai šiame darbe atnešė beprasmybės jausmą, kuris paskatino žvalgytis naujos veiklos srities.

„Vaiko priežiūros atostogų metu jau ėmiau dairytis kitos srities ir mane paviliojo nekilnojamojo turto sritis. <...> Dabar jaučiu, kad darau prasmingą darbą“, – pasakoja R. Pavarienė.

Garsi moteris pripažįsta, jog dirbdama minėtą darbą, ji gyveno žemesnės vertės būstų zonoje, tačiau nauja veiklos sritis atnešė daugiau galimybių.

Tiesa, iki jų reikėjo nueiti nemažą kelią. Kaip pasakoja laidos „Kada įkurtuvės?“ herojė, būstas, kuriame ji šiuo metu gyvena su šeima, turi išties neeilinę istoriją. Anot pašnekovės, kartą į ją kreipėsi vienas vyras, prašydamas pagalbos parduoti šį būstą, tačiau niekam jo nepasirinkus, čia apsigyventi nusprendė pati R. Pavarienė.

„Čia gyveno dvi romų šeimos, tai buvo apie 30-40 asmenų.<...> Čia buvo chaosas, vyko narkotikų prekyba“, – dabartinio savo būsto istoriją prisimena NT ekspertė.

Vis dėlto, R. Pavarienė šį būstą įsigijo ir prikėlė jį antram gyvenimui. Už 150 kv. metrų būstą Žvėryne pašnekovė sako sumokėjusi 130 tūkst. eurų. Tiesa, tuo metu namą ji pirkusi be žemės, o pats būstas, kaip tikina, buvo siaubingos būklės.

Laidoje „Kada įkurtuvės?“ ne tik išgirsite detalią pačios R. Pavarienės ir jos būsto istoriją, bet ir išvysite, kaip anksčiau apleistu buvęs namas atrodo dabar.