Sostinės Karoliniškių mikrorajono gyventojai – išties aktyvūs. Socialinio tinklo „Facebook“ grupėje jie ne tik dalinasi gražiais minėto mikrorajono vaizdais, bet ir paprašo pagalbos ieškant dingusių gyvūnų ar praneša apie „nubrauktą“ mašinos šoną.

Vis dėlto, karoliniškiečiai pro savo butų langus išvysta ir neeilinių vaizdų. Pavyzdžiui, visai neseniai vilnietė Viktorija pro savo buto langus pamatė ir telefonu užfiksavo viename kiemų esančioje vaikų žaidimų aikštelėje besilinksminančias vienuoles.

Vienuolės Karoliniškių kiieme

Viktorijos padarytoje nuotraukoje matyti penkios vienuolės. Dvi iš jų supasi ant sūpynių, joms padeda trečia vienuolė, viena ilsisi, o kita visas šias pramogas fiksuoja savo mobiliuoju telefonu.

Šalia įkeltos fotografijos vilnietė pridėjo prierašą „Smagu ne tik vaikams“.

Ši Viktorijos padaryta nuotrauka netruko sulaukti gausių vilniečių reakcijų. Vieniems sostinėms gyventojams šis reginys kėlė šypseną, kiti džiaugėsi matydami žaidžiančias vienuoles.

Štai vilnietė Tatjana, išvydusi minėtą nuotrauką, komentare rašė: „Visi mes viduje maži vaikai, nesvarbu, kiek mums metų bebūtų.“ Dar viena vilnietė šią nuotrauka pavadino dienos kadru, o dauguma komentaruose dalinosi nuomone, jog tai tiesiog mielas kadras.