1. Baldai

Jei šeimininko bute yra seni, aptriušę ir girgždantys baldai, vadinasi, jam nelabai rūpi jo kampo patogumas. Tikras šeimininkas padarys viską, kad namuose būtų jauku ir patogu, todėl jo bute retai rasite nudėvėtų baldų.

Nebent tai būtų antikvariniai.

2. Laidai

Jei šeimininko namuose visur matyti atviri laidai, tai ne tik negražu, bet ir nesaugu. Virtuvėje tai gali sukelti skaudžių pasekmių, jei jis netyčia juos palies. Tai rodo, kad šeimininkas yra neatsakingas ir neatsargus.

3. Tapetai

Nešvarūs tapetai yra bet kurio šeimininko gėda. Bet kokios dėmės ant sienų dangos paprastai krinta į akis. Geras šeimininkas juos nuvalys arba darbo vietose naudos specialias dangas.

4. Šukos

Plaukai ant šukų iš karto išduos nešvarų šeimininką. Jei šeimininkas negali sekti savo higienos priemonių, kurias naudoja kiekvieną dieną, jis yra labai netvarkingas ir gyvenime.

5. Rankšluosčiai

Šeimininkas turėtų sekti, kuo ji šluostosi veidą.

6. Indai

Jei šeimininkas gerai neplauna indų, vadinasi, jis yra netvarkingas.

7. Veidrodis

Į šį veidrodį šeimininkas žiūri kiekvieną kartą, kai praeina pro jį. Jam bus keista, jei jis bus dėmėtas arba su dryžiais.

Taip pat svarbu, kad to nebūtų ant skaidrių spintelių durelių ir veidrodinių dekoro elementų. Priešingu atveju toks šeimininkas nemėgsta užsiimti valymu.

8. Kompiuteris arba televizorius

Jei ant televizoriaus ir monitoriaus ekrano nėra dulkių sluoksnio, o ant klaviatūros ir pelės nešvarių pėdsakų ir trupinių, vadinasi, šeimininkas skiria dėmesį jų švarai.

Netvarkingas šeimininkas vargu ar pastebės, kad po klaviatūros mygtukais yra trupinių.