Delfi Būstas pradeda publikacijų ciklą, kuriame kvies skaitytojus susipažinti su Lietuvoje veikiančiais senelių namais. Jau anksčiau rašėme apie tai, kiek kainuoja gyvenimas senelių namuose (skaityti čia), kaip ten patenkama (skaityti čia), o dabar atėjo laikais atverti šių įstaigų duris ir pasižiūrėti, kaip iš tiesų atrodo ten apsistojusių senjorų gyvenimas.

Pirmoji pažintis – su Kaune veikiančiu „Globos ir priežiūros centru“ bei jo įkūrėja Aiste Pranskaityte-Bielevičiene. Šiame straipsnyje pamatysite, kokiuose kambariuose gyvena senjorai, kaip atrodo jų laisvalaikis, kokios paslaugos jiems teikiamos minėtame centre. Taip pat susipažinsite ir su senjorų namų vadove, kuri papasakos ne tik tai, kodėl ėmėsi tokios veiklos, bet ir kokius mitus apie senelių namus ji nori sulaužyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)