Kaip skelbia glamourmagazine.co.uk, seriale „Buying London“ daugiausia dėmesio skiriama Londono nekilnojamojo turto agentūrai „DDRE Global“, kurios agentai yra tokie pat spalvingi, kaip ir seriale rodomi NT objektai.

Seriale agentų komandai vadovauja Danielis Daggersas, o tarp aktorių – nuo „Made in Chelsea“ žvaigždės Rosi Walden iki žurnalistės Olivijos Wayne. Tarp „Buying London“ komandos narių taip pat yra Rasa Bagdonavičiūtė.

Seriale R. Bagdonavičiūtė yra įžūli NT agentų komandos narė, kuri, pasak Netflix, „niekada nevengia konfrontacijos“, yra „biuro politikos centre“, todėl natūralu, kad naujame seriale ji vaidina svarbų vaidmenį, neleisdama likusiems biuro nariams nuleisti rankų.

Kas gi yra Rasa Bagdonavičiūtė?

35-erių Rasa Bagdonavičiūtė yra NT agentė „Buying London“ komandoje, 2022 m. prisijungusi prie „DDRE Global“ kaip prabangaus NT patarėja.

Rasa Bagdonavičiūtė

Prieš prisijungdama prie NT agentų komandos Londone, Rasa studijavo tarptautinę teisę universitete Lietuvoje, studijas baigė 2011 m. Viename „Instagram“ įraše R. Bagdonavičiūtė taip pat pasakojo apie savo patirtį stojant į nekilnojamojo turto finansų ir ekonomikos kursą Londono ekonomikos mokykloje, teigdama, kad jis buvo „sudėtingas“, atsižvelgiant į tai, kad anglų kalba nėra jos gimtoji.

R. Bagdonavičiūtė pridūrė: „Dabar išgyvenu kritinį asmeninio ir profesinio augimo laikotarpį, siekdama pasivyti ir, tikiuosi, pirmauti savo srityje.“

Prieš atvykdama į „DDRE Global“ Rasa dirbo ryšių su klientais srityje, taip pat ir NT srityje, kurį laiką dirbo Dubajuje.

Be to, R. Bagdonavičiūtė jau ir anksčiau yra pasirodžiusi televizijoje: ji dalyvavo „Channel 4“ laidoje „2023 Selling Super Houses“ – konkursinėje laidoje, kurioje aštuoni dalyviai demonstravo savo žinias apie NT.