Naujai statomoje 1,5 ha ploto gyvenvietėje bus pastatyta keturiolika mažaaukščių A+ energinės klasės namų. Juose bus iš viso 77 trijų aukštų, 80 kv.m butai, kiekvienas turės savo kiemelį, atskirą įėjimą ir bus šildomi aeroterminiu būdu. Gyventojai turės galimybę automobilius statyti šalia savo įsigytų būstų, o požeminiuose sandėliukuose patogiai susidėti papildomus daiktus.

„Manome, kad „Nok Nok Home“ projektas pirkėjų dėmesį patrauks ne tik originalia koncepcija, bet ir palankiomis įsigijimo galimybėmis – buto vieno kvadratinio metro kaina prasideda nuo 1060 eurų ir yra viena konkurencingiausių rinkoje“, – sakė „Rewo“ direktorius Edvinas Malevskis.

Kaip vieną iš projekto privalumų jo vystytojai išskiria racionalų statomų butų išplanavimą: 80,63 kv. m butuose bus galima ergonomiškai įsirengti 3–5 kambarius, priklausomai nuo individualių poreikių.

„Nok Nok Home“ statybų darbus planuojama užbaigti 2019 m. vasarą. Bendros investicijos į projektą sieks daugiau nei 5 milijonus eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)