14
Kitas

Jautis, Dvyniai, Vėžys

Vandenis (nuo sausio 20 d. iki vasario 18 d.): Sukulentų rūšis „Guernia huernia“

Esate laikomas vienu unikalesnių Zodiako ženklų ir jums tai patinka. Todėl logiška, kad jūsų akį patraukia išskirtiniai augalai. Kitaip nei dauguma augalų, su kuriais galite susidurti, ši sukulentų rūšis dažnai lyginama su kažkuo, ką rastumėte mokslinės fantastikos romane, o ne ant palangės. Nepaisant to, šie egzotiški augalai tikrai yra vieninteliai tokie, be to, jų nereikia per daug laistyti ar prižiūrėti, o tai puikiai papildo jūsų lengvabūdišką ir laisvą dvasią.

Sukulentai

Žuvys (vasario 19-kovo 20 d.): Perlų virtinė – vijokliai sukulentai

Jums būdingas svajingas ir vaikiškas entuziazmas. Taip pat esate neįtikėtinai nesavanaudiškas ir linkęs eiti pasroviui. Lengvai galėtumėte imtis ko nors smagaus ir paprasto, pavyzdžiui, perlų vėrimo. Į šiuos augalus ne tik smagu žiūrėti, bet jie yra neįtikėtinai nereiklūs priežiūrai ir gali gana lengvai prisitaikyti prie daugumos apšvietimų ir vietų jūsų namuose. Be to, kai kurie sako, kad mažyčiai balti žiedai turi nuostabų kvapą, o tai tik dar labiau padidina jų žavesį.

Avinas (kovo 21-balandžio 19 d.): Kaktusas

Avinai, jūs nesate iš tų, kurie mėgsta kvailioti, ir tikrai žinote, kad esate įžūlūs ir drąsūs. Todėl kaktusas gali būti tai, ko jums reikia, kad savo asmenybę perkeltumėte į namus. Kaktusai puikiai auga dykumos aplinkoje, tačiau daugybė skirtingų rūšių puikiai tiks ir jūsų namuose. Kaktusas – tai, ką matote, tą ir gaunate, o tai yra būtent tai, ko siekiate savo gyvenime. Be to, jų nereikia daug laistyti ar intensyviai prižiūrėti. Tai puikiai dera su jūsų polinkiu greitai imti nuobodžiauti ir apleisti dabartinius projektus, kad rastumėte ką nors įdomesnio.

14
Kitas

Jautis, Dvyniai, Vėžys

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją