Šį kartą siūlome pasilengvinti daugelio taip nemėgstamą klozeto valymą. Įdomu tai, kad jį išvalyti siūloma naudojant indaplovių tabletę. Triuką išbandę internautai tikina, kad po tokio valymo klozetas spindėte spindi.

Taigi kaip naudoti indaplovės tabletę tualetui valyti?

Kai kurie žmonės internete moko tiesiog įmesti ją į klozetą ir leisti ištirpti vandenyje. Kai indaplovių tabletė ištirps, iššveiskite jį kaip įprasta su klozeto šepečiu.

Internautai tikina, kad su indaplovių tabletėmis iššveisite net klozetą, ant kurio yra įsisenėjusių oranžinių kieto vandens dėmių. Čiupkite pirštines, nes šiuo atveju teks pasistengti labiau.

Sudrėkinkite indaplovės tabletės kampą ir pradėkite šveisti bjaurią dėmę, tarsi naudotumėte aštrią kempinę. Vos pašveitę turėtumėte pamatyti, kad įsisenėjusi dėmė nuo kieto vandens pradeda nykti!

Kalkės klozete

Klausiate, kur gi indaplovių tablečių paslaptis, kad jos laimi net ir prieš agresyvius unitazų valiklius? Atsakymas paprastas – indaplovių tabletės skirtos ištirpinti kieto vandens dėmes, todėl jos puikiai tinka ir tualetams valyti.

Be indų ir klozetų valymo, indaplovių tabletes galite naudoti valydami dar kelias vietas savo namuose. Lygiai taip pat, kaip šveitėte įgrisusias vandens dėmes iš klozeto, tabletes galite naudoti dušui šveisti. Ši priemonė padeda atsikratyti muilo nuosėdų sluoksnių ir neilgai trukus dušas atrodo tarsi naujas.

Nepatikėsite, bet indaplovių tabletes taip pat galima naudoti ir valant orkaitę, norint atsikratyti įsisenėjusių riebalų likučių ir kitų nešvarumų.

Ar numanėte, kad indaplovių tabletės yra tokia universali valymo priemonė? Metas tuo įsitikinti patiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją