... kaip ir kitos, rutina virstančios intymios pozos. Užtenka tik vieno kito posūkio, šiek tiek kitokio kampo, stipresnio spaudimo vienur, didesnio artumo kitur...

Štai kaip galite atgaivinti pabodusias sekso pozas:

Paminkštintas misionierius

Pradedame nuo klasikos. Ar kada nors mylėdamosis šia poza bandėte po dubeniu pasikišti pagalvę? Jos dėka stuburas išsilenkia taip, kad partneris gali maksimaliai į jus įeiti. Taip intensyviau stimuliuojamas ir klitoris. Išbandykite štai ką: tuomet, kai pasikišite pagalvę, pražerkite kojas ir pilnai padėkite pėdas ant lovos.

Šuniuko koja

Meilė keturiomis - aistringa ir ugninga poza. Ji gali tapti dar aistringesnė, jeigu partneris besimylint vieną jūsų koją užsikištų už nugaros - taip stimuliacija taptų maksimalia, o jam dar liktų viena laisva ranka (mat kita būtų prilaikoma koja) jūsų plaukams sugriebti.

Kaubojės šokis

Mergina viršuje - meilės klasika, kurią atnaujinti galima veiksmą perkeliant ant kėdės. Taip įgausite daugiau kontrolės, nes tvirtai stovint ant žemės lengviau kontroliuoti klubų judesius: juos sukti, jais piešti aštuntukus ar tai pritūpti, tai atsistoti. O ir mylimasis galės iš paukščio skrydžio mėgautis jūsų krūtinės vaizdu.

Iš šaukštelio - į šakutę

Šaukštukų poza, kai mylimasi gulint ant šono, o partneris įeina iš nugaros, kartu yra ir labai intymi, ir šiek tiek padykusi. Pabandykite šioje pozoje užmesti koją partneriui ant klubo - taip atsiversite stimuliacijai, o ir jausmas bus daug nuodėmingesnis.