Iš daugelio Kamasutros pozų nesunku išsirinkti mėgstamiausias. Tačiau tokioje pozų gausoje dar lengviau atrasite tokių, kurių net nepavyks išbandyti dėl prasto fizinio pasirengimo. Kai kurias jų atlikti gali, matyt, tik profesionalūs sportininkai! Na, bent jau taip mano daugelis amerikiečių moterų dalyvavusių apklausoje. Jos metu buvo klausiama kokios pozos yra nemėgstamiausios ir štai kokios pozos buvo įvardintos dažniausiai.

Nugara sėdinti kaubojė

Pozos apžvalga:
jis guli ant nugaros, mergina nusisukusi sėdi ant jo pasididžiavimo, jos kojos apžergia jo klubus taip, tarsi ji būtų kaubojė, jojanti ant savo žirgo. Šios pozos metu nestimuliuojamas klitoris. Be to, nusisukusios nuo partnerio, moterys mato per daug dalykų, kurie jas blaško!

Erotinis akordeonas

Pozos apžvalga: vyras guli ant nugaros, mergina pritūpusi ant viršaus, o jo kojos yra ant merginos pečių (taip, tai įmanoma, bet atrodo keistai). Faktas, kad man teks daugiau dirbti, nei patirti malonumo.

Bet kokia poza ant stalviršio

Pozos apžvalga: kaip ir filmuose, vienu greitu rankos mostu jis nušlavė nuo jo laiškus, laikraščius ir visa kitą, kas buvo ant to stalo. (Tai buvo ganėtinai seksualu). Apklausoje dalyvavusios moterys pripažino, kad tai gana seksualu, bet dauguma skundėsi uodegikaulio skausmais. Taigi, skausminga ir nemaloni patirtis tikrai netinkama smagiems seksualiems šėliojimams.

Stovint

Pozos apžvalga: moteris ir vyras stovi veidu į vienas kitą, apsikabina ir jis užkelia jos kojas ant savo liemens. Nors šioje pozoje yra ir gerų dalykų, pavyzdžiui tai, kad jūsų veidas yra prieš jo veidą bei intymus artumas, tačiau ji nėra tokia lengva, kaip gali atrodyti. Pirmiausia, reikia vyro, kuris turės ne tik pakelti, bet ir išlaikyti partnerę ilgą laiko tarpą. Apklausoje dalyvavusios moterys prasitarė, kad tai puikus būdas pradėti smagią naktį, tačiau taip nepavyksta pasiekti trokštamos kulminacijos.

Pabučiuokite grindis

Pozos apžvalga: moteris stovi susilenkusi 135 laipsnių kampu (moteris gali koreguoti kampą tarp rankų ir kojų), o vyras į ją įsiskverbia iš nugaros. Moterims ši poza nepatiko, nes... kraujas suteka į galvą! Šioje pozoje, moters galva, tikrąja to žodžio prasme, beveik liečia grindis. Be to, vyrui nėra galimybių stimuliuoti partnerės krūtis, nes jis negali jų pasiekti.