12
Kitas

Skaityti toliau

Gitaros skambesys, ryškūs pianino garsai, bosinės gitaros ir dainų tekstai – visa tai veikia jūsų galvą ir sukuria tam tikrą būseną. Šiandien pakalbėkime apie dainas, kurių neturėtumėte klausytis sėdėdami prie automobilio vairo. Taip, pavojingas dainas. Tokias dainas, kurios kelia pyktį, pripildo akis ašarų ir verčia spausti akceleratoriaus pedalą stipriau. Taigi, pažiūrėkime, ar jūsų grojaraštyje nėra tokių kūrinių, kurie patenka tarp pavojingiausių dainų vairuojant.

1. „Incubus“ daina „Drive“

Suprantama, ji šiame sąraše ne todėl, kad pavadinta „Drive“ (angl. važiavimas, vairavimas) ir yra viena geriausių dešimtojo praėjusio amžiaus dešimtmečio dainų, tad neįmanoma susilaikyti jos nedainavus. Na gerai. Melas. Ji į sąrašą įtraukta būtent dėl to. „Whatever tomorrowwwww bringssssssss…“ (angl. kad ir ką rytojus atneš).

2. „Dragonforce“ daina „Through The Fire And Flames“

Tas greitis, kuriuo „Dragonforce“ drasko savo gitaras, tiesiog nuneša protą, tad jūsų galva gali užsiliepsnoti tiesiog prie vairo. Jums taip pat gali kilti noras pasirodyti prieš keleivio sėdynėje įsitaisiusių bičiulį – pamėginsite groti orine gitara ir kontrabosu, rizikuodami susilaužyti visus pirštus ir kulkšnis, ir prarasdami galimybę sugriebti vairą ar paspausti stabdžio pedalą.

3. Wiz Khalifos daina „Time“

Kiekviename priedainyje po du kartus Wiz Khalifa giriasi, kaip mėgsta vairuodamas rūkyti žolę. Bet vien tai, kai iš Pitsburgo kilęs atlikėjas gali išlipti iš viso to sausas, dar nereiškia, kad ir jums tai pavyks. Ir tai tikrai negarantuoja, kad jūs tapsite garsiu reperiu ir vesite kažką panašaus į Amber Rose.

4. „Blink 182“ daina „All the Small Things“

Nors per radiją šios dešimto dešimtmečio dainos dažnai jau neišgirsite, bet visgi kai ji pasigirta, jūsų automobilis tarsi išsikrausto iš proto. Tuomet jūs užmerksite akis ir kartosite „Nana nana nana nananan“ tiek kartų, kiek tik pajėgsite.

5. Miley Cyrus daina „Party in the U.S.A.“

Šis muzikinis kūrinys lengvai įsimenantis, kviečiantis šokti. Tiesiog taip ir norisi kelti rankas aukštyn, bet jeigu jūs esate vairuotojas, greičiausiai to reikėtų vengti. Turbūt nenorėtumėte pagarsėti kaip vairuotojas, patekęs į eismo įvykį dėl to, kad šokote prie vairo. Verčiau pasilikite Miley Cyrus kokiam audringam vakarėliui.

6. Schoolboy Q ir A$AP Rocky daina „Hands on the Wheel"

Schoolboy Q odė vairavimui apsvaigus nuo alkoholio galėtų būti išties geras kūrinys, bet pati mintis – išties prasta idėja. Nebūkite vienas iš tų, kurie pakelia rankas nuo vairo, mėgindami palikti įspūdį ant galinės sėdynės sėdinčiai merginai, kuri net nekreipia dėmesio į visa tai, mat nekenčia repo. Ir negerkite vairuodami. Ačiū.

7. „Slaughterhouse“ daina „Frat House“

Tai pirmoji jūsų savaitė po atostogų sugrįžus į studijas ir negalite sulaukti, kada su bendramoksliais vėl galėsite sužaisti „litrabolą“. Šiame kūrinyje ne tik kalbama apie narkotikus ir alkoholį. „Slaughterhouse“ ragina pradėti švęsti anksti. Taip gali ir gyvenimo kelią pamesti.

8. Willow Smith daina „Whip My Hair“

Ta bemaž šimtą kartų Willow Smith kartojama frazė „I whip my hair back and forth“ galiausiai jau pradeda kelti šleikštulį, todėl smegenys galiausiai visiškai nustoja veikti. O prie vairo tai pavojinga.

9. Killer Mike ir Bun B daina „Big Beast“

Tai sunki ir pikta daina. Kai reperio Killer Mike įniršęs baritonas trenks per jūsų garso kolonėles, norėsis tik vieno – viršyti greitį, nepaisant net to fakto, kad ties žiedine sankryža sėdi policijos ekipažas. Žmonės verčia kaltę repui dėl daugelio dalykų, bet galbūt kartais išties pagrįstai?

10. Bet kuri Danny Browno daina

Kartais Danny Brownas viską išdėsto taip grafiškai ir vulgariai, kad gali prarasti orientaciją ir dėmesio koncentraciją. Galite važiuoti gatve, mojuoti kaimynui ir staiga išgirsti tokią „riebią“ jo frazę, kad kitą sąmoningą akimirką suvoksite atsitrenkę į stulpą.

12
Kitas

Skaityti toliau