Kaip vyrai vertina šias pastangas? Ir koks įvaizdis juos verčia atsisukti tik todėl, kad moteris atrodo neįtikėtinai vulgariai?

Trumpas sijonas

Klaidingai mano tos moterys, kurios tikisi, kad trumpas sijonas - tai tiesiausias kelias į vyro širdį. Diržo tipo juostelė atrodo vulgariai ir juokingai, o ne seksualiai. O kai taip „išsipūsto" ne pačių tobuliausių formų moterys, vaizdas tampa tikrai liūdnas. Vyrai mėgsta tas, kurios jaučia saiko jausmą, supranta, kokie drabužiai joms tinka ir neprimena prie stoties besitrinančių gražuolių.

Apnuoginta krūtinė

Beveik visi vyrai pritars, kad didelė ir prisirpusi krūtinė - beprotiškai seksualu. Tačiau ne kiekvienas iš jų seilę varvina į itin gilias iškirptes. Atrodo, kad tokios moterys turi kompleksų ir prašyte prašosi dėmesio. Griūnantys turtai verčia žiūrėti joms ne į akis, o į burbulius. Kam gali būti malonu, kai esi be paliovos nužiūrinėjama?

Ryškus makiažas

Stipriai klysti, jei įsivaizduoji, kad vyrus gundo storas pudros sluoksnis ir vaivorykštės spalvomis šviečiančios akys. Dauguma vyrų mano, kad ryškus makiažas yra išvaizdos minusas, jie labiau vertina natūralumą ir saiko jausmą. Užteks akis paryškinti blakstienų tušu, lūpas patepti blizgesiu ir jam atrodysi seksualiai. Vyriškoji lytis tikrai neįvertins kelių valandų triūso prie veidrodžio.

Balti drabužiai

Nors jie nėra itin praktiški, tačiau jų poveikis vyrams tiesiog neabejotinas. Jiems baltos kelnės ar suknelė sukelia daug gerų asociacijų, gundo ir verčia atsisukti. Nebijok šios spalvos, nes ji vasaros karalienė!

Aukštakulniai + trumpi šortai

Tai vienas iš seksualumo bombų sprogdintojų mėgstamiausių derinukų. Aukštakulniai - būtinai su milžinišku kulnu (kokių 15 cm), o šortai - itin minimalistiniai. Taip, kojos atrodo ilgos bei gundančios, tačiau bendras vaizdas vulgarus ir visai „neskanus". Daugelis vyrų tokią įšaukiančią gražuolę palydės akimis, tačiau tik tiek. Jiems nedrąsu prie tokių prieiti ir užmegzti pokalbį, nes jos atrodo agresyvios, valdančios situaciją ir nelabai rimtos. Pasirodo, batai-žudikai gali nužudyti vyrų susidomėjimą tavimi...

Itin ankšti drabužiai

Net ir atėjus pavasariui, kai nori pabrėžti savo moteriškumą ir seksualumą, rinkis tinkamo dydžio drabužius. Jie neturėtų braškėti per siūles, spausti, juokingai susiraukšlėti, nes yra netinkamo dydžio. Vyrams gražu, kai drabužiai atrodo lyg tau pasiūti, o ne atvirkščiai - verčia susirūpinti, ar užtenka oro po ta suspausta suknele?

Peršviečiamos palaidinės

Tai ir madingas, ir seksualumą pabrėžiantis drabužis. Kai palaidinė subtiliai atskleidžia, kas po ja slepiasi, tai skatina vyrų fantaziją ir smalsumą. Jei liemenėlė tinkamai suderinta su palaidine, visas komplektukas atrodo patraukliai, tačiau neturi jokių vulgarumo apraiškų: gali taip eiti ir į darbą, ir į vakarėlį.

Priklijuojamos kojinės

Kol karščiai dar neskuba mūsų palepinti, dėvime pėdkelnes. Pavasarį daugelis moterų ir dėl grožio, ir dėl patogumo renkasi priklijuojamas kojines. Jos tvirtai laikosi, suteikia judėjimo laisvę, jų nereikia užsitempti iki pilvo. Tai puikus mados specialistų išradimas, kuris dar ir labai efektyviai gundo vyrus. Juos tokios kojines varo iš proto, tai lyg saldainis, kurį randi išpakavęs popieriuką. Būk atsargi tarp seksualumo ir vulgarumo jas skiria visai nedaug - suknelės ar sijono ilgis.

Apnuogintas pilvas

Pernai į Lietuvą atėjusi trumpų palaidinių, kurios žaviai apnuogina pilvuką ir beprotiškai varo vyrus iš proto, mada karaliaus ir šiais metais. Atsimink - toks drabužis tinka tik toms, kurių pilvo preso sritis atrodo idealiai. Jei turi papildomų lašinukų, geriau šio varianto atsisakyk, nes rezultatas bus priešingas - vyrai pasibaisės tavo skonio trūkumu.

Plačiakraštės skrybėlės

Raganiškų skrybėlių mada vasarą paplinta ne tik prie jūros, bet ir miestų gatvėse. Moterys nuo saulės slapstosi po galingais galvos apdangalais, kurie joms dar ir beprotiškai stilingi. Deja, bet vyrai mano kiek kitaip. Jiems tai nėra seksualus moters įvaizdžio atributas, kuris traukia akį ir gundo.