Atlikus apklausą, paaiškėjo, kad moterims nesvarbus vyro ūgis, plikas jis ar pilvotas. Tačiau su kai kuriais dalykais moterims vis dėlto sunku susitaikyti.

Moterims buvo pateiktas tik vienas klausimas: „Kas jums labiausiai nepatinka vyro išvaizdoje?". Ir štai turime tokį vyrų netobulumo 10-tuką:

Blogas burnos kvapas - 40%. Kalbama ne apie pagirių smarvę, nors ji irgi yra atstumianti, bet apie kvapą, kurį sukelia dantų ar skrandžio ligos. Turime pasakyti, kad tai labai paplitusi blogybė, nes vyrai nėra linkę rūpintis savo sveikata, ypač dantimis. Važinės kietu automobiliu, bet trečdalis dantų bus suėsti karieso. Nemaloniai kvepia ir rūkaliai.

Kita blogo burnos kvapo priežastis - virškinamojo trakto problemos. Jei nenorite prarasti moters po pirmojo bučinio, susitvarkykite dantis ir skrandį.

Purvinos panagės - 19%. Net jei dirbate automobilių servise, moteriai nepatiks jūsų juodas prancūziškas manikiūras. Jei vyrai atkreipia dėmesį į moters rankas, kodėl moterys turėtų užsimerkti? Prižiūrėtos rankos - asmens savivertės rodiklis. Ilgi, nešvarūs ar apkramtyti nagai rodo, kad jūs nesugebate savimi pasirūpinti, o ką jau kalbėti apie partnerę. Todėl prisižiūrėkite nagus. Dabar vyrai nesigėdija ir manikiūrą pasidaryti, bet jei esate konservatyvių pažiūrų, tai bent nusikirpkite ir dilde padailinkite nagus. O svarbiausia - švara, švara, švara.

Plaukai nosyje - 18%. Ištyrinėkite savo nosį prieš veidrodį. Kai kuriems vyrams ten itin vešlūs plaukai. Jei nenorite naudotis žirklutėmis, dabar yra specialių elektrinių prietaisų nosies plaukams genėti.

Prakaito ratilai ant marškinių. Moterys pateisina tik prakaito dėmes ant sportinių marškinėlių po jūsų sporto treniruotės. Visais kitais atvejais suprakaitavę drabužiai nepakels jūsų vertės moters akyse. Itin gausus prakaitavimas gali būti ir ligos priežastis (pavyzdžiui, diabeto). Reikėtų kreiptis į dermatologą. Prakaitavimui mažinti yra specialus druskos akmuo, netgi atliekamos injekcijos.

Didelis kūno plaukuotumas. Moteris ypač atstumia apžėlusi vyro nugara. Paplitusi nuomonė, kad plaukuotumas - seksualumo požymis, tėra mitas. Pagelbėti šioje plaukuotoje situacijoje gali tik depiliacija.

Inkštirai ant nosies. Dabar grožio salonuose ir parduotuvėse yra tiek priežiūros priemonių, kad nesusitvarkyti odos - tikras apsileidimas. Žinoma, būtina pertvarkyti mitybą bei rinktis aktyvesnį gyvenimo būdą. Tačiau pirmiausia dėl odos problemų derėtų kreiptis į dermatologą.

Geltoni dantys arba... skylės. Geriausiai žmogų puošia šypsena. Tačiau, kai vyras bijo šypsotis, nes jo burnoje nėra dantų, galiausiai jam pačiam įvaro kompleksą. Kaip džiaugtis gyvenime, jei negali nuoširdžiai, atvira burna, nusikvatoti?

Kitas nemalonus vaizdas - geltoni dantys. Juos gadina saldumynai, rūkymas, kava, arbata, uogos, raudonas vynas, sultys. Stomatologas patars, ką daryti. Taip pat vertėtų į jį kreiptis, kad pašalintų dantų akmenis.

Suaugę antakiai. Yra vyrų, kurie jais didžiuojasi, lyg testosterono pertekliaus įrodymu. Tačiau moterims toks vientisas storas brūkšnys virš vyro akių visai nepatinka. Išeitis - depiliacija. Tarpelio, ne visų antakių...

Kvepalų gausa. Moterys nesupranta, ar vyras kvėpinasi, norėdamas patraukti moters dėmesį, ar ją nužudyti. Prisipurškia tiek kvepalų, kad nebelieka jokios aromato gaivos. Gal taip nori užmušti tabako ar prakaito kvapą? O gal burnos?

Antros dienos marškiniai. Vyro, dėvinčio kelias dienas tuos pačius marškinius, neįmanoma pateisinti. Be komentarų.