Vaizdo įraše matyti, kaip naras iš saugios valties šoka tiesiai į vandenyno gelmes, kur, pražioję nasrus, būriais plaukioja grėsmingi rykliai. Šis naras ne tik nevengia susidurti su didžiaisiais vandenyno plėšrūnais, tiesą sakant, jis pats ieško įspūdingiausio egzemplioriaus. Vos tik pamatęs kūjagalvį ryklį, vyras pamojuoja ranka jam priešais nosį ir mikliai prie peleko pritaiso kamerą.

Naras atrodo susijaudinęs ir pabūgęs, tačiau, po keleto sekundžių, kai kamera jau sėkmingai pritvirtinta, suprantame, jog tai – triumfo ir laimės išraiška. Kameroje fiksuojami vaizdai rodo, ką reiškia būti vandenyno medžiotoju Nr. 1. Ekrane matyti, kaip atsargiai ryklys plaukia vandenyno dugnu, aplenkia kitus ryklius ir dairosi, kur galėtų sučiupti naują laimikį.

Nors kūjagalviai rykliai ir atrodo ypač grėsmingi, kolkas nėra užfiksuota atvejų, kad kūjagalvis ryklys būtų užpuolęs žmogų. Paprastai kūjagalviai rykliai maitinasi žuvimi, kalmarais, aštuonkojais ir vėžiagyviais. Kūjagalviai – šiltų vandenų plėšrūnai. Dažniausiai šie rykliai aptinkami Centrinės ir Pietų Amerikos bei Rytų Afrikos pakrantėse.