Su malonumu pristatome jums EFFTEX 2018-2019 parodos pintų valų kategorijoje pirmąja vieta iškovojusį Sufix 131 G-CORE® !

Šį kartą SUFIX® ir W.L.GORE® inžinieriai sukūrė net trylikos gijų pintą valą. Tikriausiai daugelis paklausit: Ir kuo gi šis valas toks puikus ir kuo jis skiriasi nuo savo pirmtakų ? Esmė slypi jo konstrukcijoje.

Net 12 HMPE pluošto gijų yra ypatingai tankiai ir tvirtai supintos aplink vieną solidesnę GORE® giją, kuri pasižymi ypatingu slidumu, atsparumu pažeidimams, pirminės formos išlaikymu ir nuliniu vandens absorbavimu. O kad valas būtų dar ilgaamžiškesnis, visas 13 gijų korpusas yra apvilktas apsauginiu sluoksniu. Tankaus gijų pynimo metodas leido visiškai eliminuoti net ir menkiausius laisvus tarpelius valo viduje. Tokiais techniniais sprendimais buvo atsikratyta daugumos neigiamų savybių, kurias turi analogiškos kategorijos 12 gijų valai. SUFIX 131 G-CORE® nešerpetoja, nesideformuoja prie didelių apkrovų ir puikiai išlaiko mazgo vietoje esantį stresą.

Praktinis įvertinimas

Gavęs testavimui šį valą net nenutuokiau, kad jis paliks tokį gerą įspūdį. Ne paslaptis, kad didžiumą žūklės laiko skiriu tvičingavimui pakankamai kėbliose, kliuviniais nusėtose, žūklės vietose, tad tobulesnio būdo išbandyti naujo gaminio atsparumą tikrai nesugalvojau. Visą laiką mėgstu naujus valus dar būnant ant kranto išbandyti užveržinėjant mazgą prie pavadėlio.

Buvo ne vienas praeityje atvejis, kai paskutinį užtempimą darant, valas tiesiog pats save nupjaudavo. Su SUFIX 131® šio galvos skausmą keliančio sindromo kol kas niekaip nepavyko padaryti. Mazgas su kiekvienu užveržimu išlieka vienodo storio. Valas išties slidus ir puikiai slysta tiek per smulkų žemo profilio multiplikatoriaus valo vediklį, tiek ir per smulkius kastinginio spiningo žiedelius, ko pasekoje metimas gaunasi tylus, tolimas ir tikslus.

Mėtomų masalų svoriai vyravo tarp 10 gr ir 90 gr, bet iki šiol nepasitaikė nei vieno masalo „nušovimo“ ar praradimo švendrynuose ir paskendusių medžių šakose . Net ir po pusės metų intensyvaus naudojimo SUFIX 131® neprarado savo formos (nesusiplojo, neatsišerpetojo) ir išlaikė savo pirminę spalvą. Su nekantrumu laukiu kada mūsų kraštus pasieks mažesni šio valo diametrai, kuriuos bus galima sėkmingai naudoti ant lengvesniems žūklės būdams skirtų spiningų. Nevyniosiu į vatą – tai tikrai geriausias iki šiol pagamintas SUFIX® pintas valas.

Partnerio turinys