F. Sanchezas jau ne kartą ragavo Lietuvoje populiarius patiekalus ir jie jam tikrai patikę – tikriausiai neigiamiausios užsieniečio reakcijos susilaukė lašišos drebučiai, jo vadinti šaltiena. Kiti lietuviški patiekalai susilaukė teigiamo jo įvertinimo.
Vis dėlto šįkart F. Sanchezas prisipažino, kad ragauja jam apetitą ne itin sukėlusį patiekalą – balandėlių. Tai patiekalas, gaminamas iš kopūstų su mėsos įdaru, o ekvadorietis prisipažino kopūstų nemėgstąs.
Kviečiame pasižiūrėti jo nufilmuotą vaizdo įrašą, kuriame F. Sanchezas ragauja balandėlių:
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (81)