Vis dėlto jau ne pirmą lietuvišką patiekalą ragaujantis ekvadorietis Fabianas Sanchezas prieš kameras nusprendė patikrinti, ar jam patiks vėdarai. Anksčiau mėginęs drebučių ir šaltibarščių, šįkart jis pasiruošė dvi lėkštes kimštų kiaulų žarnų – namų gamybos ir vadinamų kraujinių vėdarų, pirktų parduotuvėje.
Įdomu, kad ekvadoriečiui vėdarai visai patiko. Paragavęs pirmųjų, jis teigė, kad jų skonis – labai įdomus, o patiekalą norėtų pabaigti. Kraujiniai vėdarai tokios džiugios reakcijos nesukėlė. „Norėčiau, kad man patiktų, bet nežinau...“, – sakė jis.
Visą įrašą galite pamatyti žemiau:
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (209)