Kibinai – tradicinis karaimų patiekalas. Jį itin populiaru ragauti Trakuose, kur telkiasi dalis Lietuvos karaimų bendruomenės. Kibinas yra tešlos gaminys, įdarytas smulkiai pjaustyta mėsa, kavinėse taip pat galima rasti ir netradiciškai įdarytų kibinų kiekvieno skoniui, pavyzdžiui, vegetariškų su špinatais ir varške.

Į Trakus atvykęs Fabianas ragavo du kibinus – su vištiena ir kiauliena. Vaizdo įrašą internete paskelbęs ekvadorietis įamžino ši procesą ir pasidalino savo nuomone apie patiekalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)