Booking.com svetainė kovo 4 d. nustojo rodyti nakvynės vietų galimybes Rusijoje. Rusijos turizmo asociacijos duomenimis, Booking.com užėmė 80 proc. Rusijos internetinių viešbučių užsakymų rinkos, todėl apgyvendinimo paslaugas teikiančioms įstaigoms tai taps nemenku smūgiu.

Rusijos gyventojai gali įeiti į svetainę, prisijungti prie savo asmeninės paskyros, pamatyti užsakymų ir atsiliepimų istoriją. Vis dar gali pasirinkti ir užsisakyti viešbutį užsienyje. Tačiau svetainė nerodo jokių apgyvendinimo galimybių Rusijoje (parodo 0 variantų Maskvoje ir kituose šalies miestuose).

Pačioje svetainėje nėra jokio pranešimo apie techninius darbus ar funkcionalumo apribojimus, nebuvo ir oficialaus pranešimo apie Booking.com pasitraukimą iš Rusijos rinkos.

Anksčiau lygiai taip pat Rusijoje nustojo veikti aviabilietų paieškos sistema „Skyscanner“ – vėlgi bendrovė oficialių pareiškimų dėl pasitraukimo iš Rusijos nepateikė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Dalintis
Nuomonės