„Norisi parodyti ir įrodyti, kad keliaujant galima patirti daug nuotykių, bet kartu spėti pagulėti ir prie baseino. Nuotykių kiekį mes matuojame ne pinigais. Tokia ir pačio „Rat Race“ idėja. Senu automobiliu važiuojame ne lygiu keliu ir nuobodžiai, bet su nuotykiais.

Mūsų dalyviai taip pat ne kartą užsiminė, jog norėtų matyti laidas, susijusias su senais automobiliais ir įvairiais nuotykiais. Ne vienas ekipažas pats taip pat norėtų pasipasakoti, parodyti savo bolidus“, – pasakojo O. Ragauskienė bei užsiminė apie ne vienerius metus jau skaičiuojantį jų projektą - renginių ciklą adrenalino mėgėjams, kurio metu keliaujama senais ir pigiais automobiliais.

Pasak Oksanos, kadangi jiedu su vyru itin mėgsta eksperimentuoti, paprastai visos jų veiklos netelpa į jokius tikslius rėmus ir yra sunkiai apibrėžiamos. Ji žada, jog kaip ir visi skirtingi „Rat Race“ renginiai, taip ir laidos pažers ne vieną staigmeną.

„Šįkart laidose pamatysite ne tik daug nesumeluotos realybės keliaujant su vaikais, bet ir įvairių nuotykių, gražių vaizdų, mielų nutikimų ir, žinoma, Dakarą, kuris virs mini realybės šou. Matysite ir kaip kelionės metu dirbame nuotoliniu būdu.

Didžiausias nerimas kyla galvojant, kaip nieko nepamiršti. Tačiau jaučiamės ir gana ramiai, pasitikime savimi, savo montuotojais bei tikime, kad ilgais ir tamsiais vakarais bus nenuobodu visiems mūsų žiūrovams“, - pasakodama apie laidą bei laukiančią kelionę intriguoja jos sumanytoja.

Naują „Delfi TV“ laidą „Į pasaulio kraštą“ galite stebėti kiekvieną ketvirtadienį 21:00 val. „Delfi TV“ – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Paulius Ragauskas, Oksana Ragauskienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją