Pasak keliautojų, Šri Lanka yra ta atostogų kryptis, kuri tinkama tiek šeimoms su mažamečiais vaikais, tiek tiems, kurie mėgsta keliauti vieni. Indijos vandenyno saloje gausu įstabių paplūdimių, egzotiškų gyvūnų.

Pavyzdžiui, Javos nacionaliniame parke yra leopardai, drambliai, krokodilai, drambliai ir kita. Viena populiariausių pramogų – jodinėjimas ant dramblių. Šri Lanka ypač pagarsėjusi savo Juodosios ceilono arbatos plantacijomis. Nuwara Eliya miesto apylinkėse galima išvysti didžiąsias arbatos plantacijas, kuriose vietiniai gyventojai ne tik pasisveikins, bet ir parodys savo darbo metodus.

Šią Indijos vandenyne esančią salą pamėgę egzotinių kelionių mėgėjai. Joje yra vieni įspūdingiausių paplūdimių, pavyzdžiui, Arugam Bay paplūdimys yra įtrauktas į geriausiųjų dešimtuką. Jį ypač pamėgę banglentininkai. Ne mažiau įdomu tai, kad saloje yra daugybė šventyklų, kuriose freskos, piešiniai. Juos pamatyti verta vien dėl amžiaus: kai kurie yra 2 tūkst. metų senumo.

Pateikiame pavyzdį, kuriame galite pamatyti, kaip įsigyti bilietų už ypač gerą kainą. Pigesnių bilietų galite įsigyti balandžio ir gegužės mėnesių laikotarpiui. Būtina paminėti, kad bilietų skaičius ribotas.

Vertėtų suskubti tiems, kurie iš tiesų nori sutaupyti ir bilietų į abi puses įsigyti už 398 eurus. Tokia kaina galioja skrydžiams į abi puses iš Vilniaus į Kolombą.

Pavyzdys

Bilietų įsigyti galite čia.