1. Stalčiuose pamirštos smulkmenos

Saldainių popierėliai, degtukai, medvilniniai tamponai, salonų vizitinės kortelės ir ne viešbučio maistas – visos šios smulkmenos, rastos naktinių stalelių ar spintelių stalčiuose, rodo, kad kambarys nebuvo tinkamai išvalytas. Jei kambarinė patingėjo peržiūrėti ir išvalyti stalčius, tai ir likusių jos pastangų kokybė turėtų sukelti abejonių.

2. Plaukai ar dėmės ant patalynės

Vienas pagrindinių kambario švaros rodiklių yra idealiai švari patalynė. Tačiau kartais ant jos galite rasti plaukų, dėmių ar trupinių. Tokiu atveju reikėtų nusileisti į registratūrą ir paprašyti dar kartą išvalyti numerį, galbūt net jūsų akivaizdoje.

3. Nučiupinėtos stiklinės

Geros kambarinės nepalieka jokių žymių ant indų, veidrodžių ir kitų blizgančių paviršių. Jei ant jų aptikote pirštų atspaudų, tai akivaizdus ženklas, kad numeris buvo išvalytas atsainiai.

4. „Pradėtas“ tualetinio popieriaus ritinėlis

Idealus tualetinio popieriaus ritinėlis viešbučio kambario tualete yra naujas ritinėlis, kurio pirmieji lapeliai tebėra priklijuoti. Jeigu jūsų kambario tualete popieriaus ritinėlis atrodo kitaip, turėtumėte sunerimti: gali būti, kad tualeto valymui nebuvo skirta pakankamai dėmesio.

5. Purvas sunkiai pasiekiamose vietose

Žvilgtelėkite po lova, perbraukite drėgna servetėle per grindjuostes, palangę ar paveikslo rėmus. Purvina? O turėtų būti švaru. Taip, netgi ten.

6. Buvusių svečių atsiliepimai

Kartais net nereikia tapti detektyvu. Pakanka pasiskaityti buvusių svečių atsiliepimus, kad sužinotumėte, jog tame viešbutyje jus pasitiks ne itin švarus kambarys – paprasčiausiai dėlto, jog toje įstaigoje tai nėra retas reiškinys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)