Renginio metu WUDANG TAO studijos erdvėse bus eksponuojami Mindaugo Juodžio tapybos ir Stasio Žirgulio skulptūros darbai. Visą savaitę kiekvieną vakarą vyks įvairūs kultūriniai pasirodymai ir kūrybinės dirbtuvės, kaip kad: indiškų, šiuolaikinių šokių, capoeiros pasirodymai; Rytų muzikos, Vakarų Afrikos būgnų, folkloro, dainuojamosios poezijos koncertai; paskaitos apie kinų mediciną, fengšui, Rytų įtaką architektūrai; keramikos, stiklo bei knygrišystės meno dirbtuvėlės.

„Gyvatės kirtis“ - kaip naujos pradžios alegorija, kaip atsinaujinimo, kaip kūrybinių idėjų išsiliejimo simbolis, suteiks daug šiltų, prasmingų akimirkų bei naujų patirčių kiekvienam atėjusiam. Kūryba, tai
nenuspėjamas procesas, energijų žaismas, minties polėkis, intuicijos slėpinys. Todėl, plačiąją prasme, mes visi esame menininkai, o mus supanti aplinka, tai mūsų kūrybos vaisius. Visi prijaučiantys menams turės galimybę ir kurti, ir mėgautis tuo, kas jau sukurta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)