Kompanija ieško keturių žmonių, kuriuos galėtų pasamdyti neįprastam darbui: pastarieji turėtų vykti į kelionę aplink didžiąją Europos žemyno dalį, o savo nuotykį fiksuoti socialinėje medijoje. Bendrovė žada padengti visas kelionės išlaidas ir, negana to, mokėti atlyginimą. Jeigu norėtumėte atitrūkti nuo kasdienių darbų ir turite galimybę gauti trijų mėnesių atostogas – pasiūlymas vertas apmąstymo.

Kaip minėta, šio svajonių darbo metu turėtumėte fiksuoti kiekvieną savo žingsnį ir pasakoti apie ją bendrovės socialinių tinklų paskyrose. Kitaip tariant, atlyginimą jums mokėtų už nuotraukų ir video viešinimą „Instagram“, „Snapchat“ ir kitais socialinės medijos kanalais. Jeigu konkrečiau, ieškomas vienas „Instagram’eris“, vienas blogeris, vienas vlogeris ir vienas „Snapchater’is“.

Ką turite padaryti jei norite kandidatuoti į svajonių darbą?

Žemėlapis

Kandidatai gali pretenduoti tik į vieną poziciją, todėl rinkitės atsakingai. Jeigu turite kolegų ar draugų, kurie tinkami užimti kitas pozicijas, į nuotykį galite bandyti leistis ir kaip komanda. Tokiu atveju turite padaryti bendrą video, tačiau kiekvienas komandos narys turi pasirinkti skirtingą socialinę platformą.

Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad kandidatai privalo būti ne jaunesnis nei 18 metų amžiaus, o visos pateiktys turi būti anglų kalba. Kandidatai taip pat turi pasirūpinti bent 90 dienų galiojančiu pasu.

Esate pasiruošę pakuoti lagaminus ir leistis į gyvenimo nuotykį? Tuomet paskubėkite kandidatuoti. Paraiškos bus priimamos iki balandžio 17 dienos.