Prisipažįstame – nenorėjome palikti nuostabios Polhena šeimos. Nežinojome, ar dar pavyks sutikti tokių gerų žmonių. Visą kelią iki Kandy ilgėjomės smagaus laiko Polhenoje bei grožėjomės vaizdais pro traukinio langus.

Paliekant Polheną. Pekeliui į geležinkelio stotį:
Paliekant Polheną. Pekeliui į geležinkelio stotį
Tiesa, Šri Lankos geležinkeliai labai tvarkingi (palyginus su Indijos) ir bilietus įsigyti įmanoma stotyje.
Bilietus galima įsigyti stotyje
O kur dar nuostabūs vaizdai bevažiuojant!
Kur tik bepažiūrėsi - vaizdai nuostabūs

Ar esate taip keliavę? Langai, durys atidaryti visą kelią...
O čia - traukinuko vaizdas iš šono:
Traukinio vaizdas iš šalies
Šeima vyko į dukros diplomų įteikimo ceremoniją Kendyje. Atvykus į Kendį kartu su šeima apžiūrėjome danties šventyklą (sinh. Dalada Maliga), sekmadienį – budistų šventyklą (sinh. Ambakke Dewalaya).
Budos danties šventykla
Labai liūdna, jog į kelias šventyklas bei sodą neįėjome dėl didelių kainų, kurių, beje, vietiniai nemoka. Kur vietiniams nemokama, ten mums – trys šimtai rupijų. Kur vietiniams nemokama – mums tūkstantis penkiasdešimt rupijų (čia be fotoaparato).
Budos danties šventykloje
Kelioms minutėms buvome pristatytos kaip Šri Lankos šeimos narės, dėl to Budos danties šventyklą pamatėme be nuostolių mūsų kelionės biudžetui.
Palengvino mums kelionę

Ledų pertraukėlė:
Ledų pertraukėlė
Šri Lankos autobuse grojo mūsų muzika. Klausėme „One Dream“, „Help Me Lose My Mind“, o bobulės turėjo progos išgirsti SEL „Gyvenimo man vieno neužtenka“.
Taip grojo mūsų muziką
Atėjus antradieniui, išaušo blynų diena. Pusryčiams su Rita iškepėme blynus su bananais, na, o vakare vaikinai atsilygino tuo pačiu – blyneliais su kokosu.
Galite pamatyti ir vyrų blynus
O tada Ritai atėjo laikas įdarbinti vieną iš vyrukų:
O tada Ritai atėjo laikas įdarbinti vieną iš vyrukų

Keliautojau! Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime universalųjį Barselonos „TOP 10“ vadovą!