Stiuardesė Kat Kamalani iš Havajų „TikTok“ platformoje atskleidė penkis dalykus, kurių ji, šešerius metus dirbusi šioje srityje, niekada nedarytų skrydžio metu.

Pirmasis numeris jos sąraše – niekada nelipti į lėktuvą nepasiėmus savo užkandžių, rašo dailymail.co.uk.

„Niekada nežinai, kas nutiks“, - sakė ji.

Ji taip pat atskleidė, kad lėktuve niekada negertų karšto vandens, o tai reiškia, kad apie arbatą ir kavą lėktuve nereikia nė kalbėti.

„Taip yra todėl, kad tos vandens talpyklos niekada nėra valomos. Jos bjaurios“, - sakė ji.

„Arbatinukai yra valomi tarp skrydžių, bet visi (kavos) aparatai niekada nėra valomi... ir jie yra prie tualetų“, - pridūrė ji.

Tai patvirtino Niujorko miesto universiteto Hunterio koledžo Niujorko maisto politikos centras, atlikęs lėktuvų vandens kokybės tyrimą.

Tyrimas parodė, kad septyniose iš dešimties oro linijų bendrovių vanduo nėra geros kokybės, todėl rekomenduojama skrydžio metu gerti skysčius tik iš uždarytos taros.

Trečiasis dalykas Kat sąraše yra bene akivaizdžiausias – Havajuose gyvenanti moteris primygtinai reikalauja, kad visi keleiviai „visada klausytų skrydžio palydovų“.

Ji taip pat aiškina, kad visada, kai vyksta į kelionę, ieško viešbučių, alternatyvių oro uostų ir skrydžių „tam atvejui, jei kas nors nutiktų“ ir reikėtų planuoti kaip grįžti namo kitu keliu.

Paskutinis jos patarimas – niekada neatskleisti per daug asmeninės informacijos žmogui, kuris sėdi šalia jūsų ir klausinėja apie jūsų gyvenimą.

Šis stiuardesės vaizdo įrašas paskatino kitus skrydžio įgulos narius papildyti sąrašą savais patarimais.

„Visada pasiimu savo antklodę – lėktuve būna šalta“, - sakė viena moteris.

„Rankiniame bagaže visada turiu dantų šepetėlį ir dantų pastą, taip pat drėgnų servetėlių“, - sakė viena moteris.

Kiti sakė, kad į rankinį bagažą mėgsta įsidėti drabužius, įskaitant apatinius.

Dar viena moteris sakė, kad jai baisu, kai žmonės vaikšto po lėktuvą be batų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)