Atlikęs savo tyrimą, Orijus pamatė, kad „Žemaitukai“ yra viena populiariausių Lietuvos grupių „Youtube“ platformoje. Viena jų daina jau netrukus turėtų pasiekti 19 mln. peržiūrų.

„Mes esame liaudies atlikėjai, o lietuviai mėgsta švęsti, mūsų dainos tam tinka. Manau, kai žmonės švenčia, „Žemaitukai“ turi groti fone – taip tos peržiūros ir renkasi“, – svarstė Linas.

Šiltą rugpjūčio dieną trys keliautojai atvyko į Kazlų Rūdą, kuri nė vienam nėra itin gerai pažįstama.

„Esame turėję gal vieną koncertą čia“, – prisiminė Ovidijus.

„Mano asociacija tokia, kad aš esu gimęs Vilkaviškyje“, – juokėsi Linas.

Kazlų Rūda

Anot Orijaus, Kazlų Rūda dabar kviečia čia atvykti turistus iš visos Lietuvos, o tam yra sugalvoję ir įdomią atostogų koncepciją.

Viena iš pirmų vietų, kur jie atvyko – kaimo sodyba, kurioje laikas leidžiamas be jokių telefonų ar išmaniųjų prietaisų.

Po kelių pramogų trijulė atkeliavo į nuostabią vietą, kurioje vasarą visada norisi būti – Kazlų Rūdos paplūdimį.

„Pajūris šioje vietoje jau eina į šoną – jei atostogauji Kazlų Rūdoje, visiškai nesinori prie jūros, nes čia yra gera“, – tikino Orijus.

Orijus pasakojo, kad daugelis giria šį paplūdimį, kuriame galima pasideginti, pailsėti, užsiimti aktyvesnėmis veiklomis.

„Kai rinkau informaciją, ką veikti Kazlų Rūdoje, visi sakė, kad čia yra nuostabus naujas pliažas, – kalbėjo O. Gasanovas. – Pažiūrėkite, koks baltas ir gražus smėlis.“

„Tikriausiai atvežtas iš mūsų kraštų“, – šypsojosi Linas.

„Palangos smėlis, Šventosios kvapas“, – pridūrė Ovidijus.

Jei atostogauji Kazlų Rūdoje, visiškai nesinori prie jūros, nes čia yra gera.

Linas išdavė, kad, nors šiuo metu yra paplūdimyje, maudytis jam ne itin patinka, todėl labiau ėmė dairytis į kitas pramogas.

„Čia įrengta ir paplūdimio tinklinio aikštelė, todėl man tai geriausia vieta“, – tvirtino jis.

„Aš, ne kaip Linas, renkuosi pasyvų poilsį. Yra ir pavėsinės, ir šašlykinės. Atėjęs į paplūdimį, prisėsčiau čia“, – sakė Ovidijus.

„Esu kelionių žurnalistas, bet dažnai jaučiuosi kaip paplūdimių inspektorius. Nustačiau, kad šis paplūdimys turi ypatingą dalyką – per medinius takelius gali keliauti ir neįgalieji, ir mamos su vežimėliais, ir dviratininkai. Svarbiausia, yra lieptelis ant vandens, kur gali sėdėti, mėgautis arba šokinėti. Kiek žmonių ant jo susirenka!“ – apibendrino Orijus.

Daugiau žiūrėkite naujoje „Orijaus atostogos Lietuvojelaidoje.