Inga ir Arūnas Valinskai jau beveik 30 metų Nidą laiko savo antraisiais namais. Šį miestą pora atrado dar per pirmąją savo santuokinę vasarą ir nuo tada šiltąjį sezoną leidžia ten. Daugiau apie tai skaityti galite čia.

Keliaudamas po Lietuvos miestus, Orijus kartu su savo bendrakeleiviais išbando įvairiausias veiklas – nuo neįprastų pramogų iki naujų, įdomių restoranų ar viešbučių. Taip nutiko ir šįkart, kai su Inga jiedu tyrinėjo Nidą.

„Stebuklai SPA“ pristato naujovę Nidoje

Natūralu, kad daug laiko praleisdama Nidoje, Inga žino kone visas jos vietas. Vis dėlto Orijus sugebėjo ją nustebinti nauju objektu.

„Tai yra karščiausia šios vasaros naujiena Nidoje. Apie tai sužinojau iš socialinių tinklų, nes visi giriasi, kad čia buvo“, – pristatė O. Gasanovas.

Stebuklai SPA“ atidariusi Živilė pasakojo, kad kompleksas apima patį SPA, restoraną, didžiausią šildomą baseiną lauke Lietuvoje.

„Prie jo galima degintis, mėgautis laiku. Taip pat turime vidaus baseiną, atliekame procedūras“, – vardijo Živilė.

„Prie šio baseino lauke jautiesi ne kaip Lietuvoje“, – įvertino Orijus.

„Mano karta šią vietą prisimena kaip „Auksines kopas“ – jie turėjo lauko baseiną, kuriame mano vaikai maudydavosi. Visiems, kurie čia ilsėjosi prieš 20 metų ir daugiau, būtų labai smalsu pamatyti, į ką pavirto ši vieta. Bet tais laikais mums irgi buvo vau“, – prisiminė I. Valinskienė.

Išsirinkęs gultą prie baseino, Orijus džiaugėsi, kad pagaliau jaučiasi tikros atostogos.

„Niekada gyvenime negalvojau, kad su Inga Valinskiene dalinsiuosi gultu. Man patinka“, – šypsojosi O. Gasanovas.

„Mane tokiose viešose vietose nedažnai sutiksi – pats supranti, kodėl. Žmonės mato atpažįstamą veidą, noromis nenoromis atsisuka, žiūri, nufotografuoja, patikrina, ar tik nepavalgiusi Valinskienė. Dėl to man patinka privatus pasibuvimas. Užsienyje sau tai lengvai leidžiu, nes niekam neįdomu“, – apie tai, ar mėgsta tokio pobūdžio vietose leisti laiką, sakė I. Valinskienė.

Daugiau žiūrėkite naujoje „Orijaus atostogos Lietuvojelaidoje.