Orijaus paklausta, ar dažnai keliauja po Lietuvą, Nombeko Augustė pasakojo, kad pastaruoju metu kaip tik tenka daugiau vykti į dar nepažįstamas vietas.

„Dabar su drauge, kai rašome dainas, važiuojame kur nors – nebūtinai po Lietuvą, bet bent jau aplink Vilnių. Neseniai atradome Širvintas – ten labai gražu, yra itin miela kavinukė“, – dalinosi dainininkė.

Orijus Gasanovas ir Nombeko Augustė lankėsi Klaipėdoje

Visgi šįkart Orijaus ir Nombeko Augustės automobilis sustojo Klaipėdoje.

„Tai yra mano meilės miestas, dievinu jį, – pripažino O. Gasanovas. – Man atrodo, Klaipėda per mažai įvertinta – tai yra nuostabus, didelis miestas prie jūros. Aš Klaipėdą visada lyginu su Barselona, kuri taip pat yra didelis miestas prie jūros.

Čia yra gražių paplūdimių, jachtų, kanalų. Tai yra ideali vieta atostogoms. Mano tikslas, kad tu čia rezervuotum savaitę atostogų.“

„Man Klaipėda yra nelabai pažįstamas miestas. Yra tekę būti, bet žinau tik kelias konkrečias vietas, ir viskas“, – atsakė Nombeko Augustė.

Pirmiausia jiedu atvyko į Klaipėdos valstybinį muzikinį teatrą, kurį Orijus tiesiog dievina.

„Sąžiningai sakau – mano nuomone, tai yra gražiausias teatras Lietuvoje. Čia buvo labai ilgas ir sudėtingas remontas, investuota daugybė pinigų, – kalbėjo O. Gasanovas. – Pažiūrėk, koks vidus. Galima daryti fotosesijas, filmuoti klipus.“

Orijus Gasanovas ir Nombeko Augustė lankėsi Klaipėdoje

Kita jų stotelė – tik šiemet atidarytas Klaipėdos apžvalgos ratas, nuo kurio atsiveria nuostabūs vaizdai. Suaugusiajam bilietas kainuoja 10 eurų, vaikams – 8. Visgi, kadangi kabinos yra atviros, tai Orijui ir Nombeko Augustei sukėlė nemažai baimės.

„Mes čia truputį judame, eina sau! Kiek metų šitai kabinai? Gal galima į kitą? Dieve mano, galiu pasakyti, kad pirmą kartą gyvenime bijau apžvalgos rato, nes šiaip visada būna ramu. Nors tas ekstremalumas priduoda savo žavesio“, – neslėpė O. Gasanovas.

„Įprastai apžvalgos ratai būna stabilūs, kabinos nebūna atviros“, – antrino dainininkė.

Orijus Gasanovas ir Nombeko Augustė lankėsi Klaipėdoje

Pakilus į aukščiausią tašką, apžvalgos ratas trumpam stabtelėjo, todėl jiedu galėjo apžiūrėti atsiveriančius vaizdus.

„Kabina juda, manau, atėjus vėjuotą dieną, žmonės cypia viršuje. Nėra dabar pati jaukiausia būsena. Įdomu, kad kabinos varteliai atsidaro labai paprastai“, – sakė Orijus.

Daugiau žiūrėkite naujoje „Orijaus atostogos Lietuvojelaidoje.