Kita vertus, kai pagalvoji, ko aš čia stebiuosi – juk ir pats ką tik grįžau iš tos šalies. Mano priežastys, tiesa, į ją vykti buvo labiau sąlygotos reikalo nei noro, nes Egiptas toli gražu nėra mano mėgstamiausia šalis, tačiau šįkart į jas nesigilinsiu, o paserviruosiu įspūdžių iš šios lietuvaičių atostogų šventovės.

Taigi, kelias laisvesnes lapkričio dienas praleidau Hurgadoje. Joje jau buvau lankęsis anksčiau, todėl šįkart būčiau mieliau rinkęsis Šarm aš Šeicho kurortą, bet, pasklidus kalboms, kad dėl santykinio artumo su Gazos ruožu, jame gali būti nesaugu, nusprendžiau to netikrinti praktiškai – ir taip čia visų nervai įtempti. Aišku, tas pavojus gali būti ir kiek išpūstas, nes karas Izraelyje vyksta jau du su puse mėnesio ir kažkokių baisių istorijų iš Šarm aš Šeicho nesigirdi, tačiau ką čia žinosi – dabar yra metas, kai rizikuoti norisi kuo mažiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)