Taigi, pasirinkimų yra ne vienas, tačiau mes šiandien pabūsime ne buržujais ar nuomonės formuotojais, o paprastais, visą gyvenimą sąžiningai dirbusiais žmonėmis (ir padoriais, be abejo), tad niekur toli nesigrūsime. Šiandien apsistosime ties lietuviškų žieminių destinacijų alfa ir omega – Egipto kurortais. Lyg tyčia, neseniai nuskaičiau, kaip lietuviškų kelionių agentūrų atstovai choru aiškina, kad lietuviams yra nė motais, kas dedasi Izraelyje bei Gazos ruože, ir paklausa į šalia šių neramių vietų esantį Egiptą nė kiek nemažėja.

Ateinančią žiemą į Egiptą skris pilni lėktuvai, unisonu teigia jie. Taip pat jie tikina, kad viskas bus visiškai saugu, nes bendrauja su trimis, keturiomis ar aštuoniomis Egipto institucijomis (lyg tai jos būtų patikimos – my friend, special price for you) bei dešimtimis partnerių ir įdėmiai stebi situaciją, kuriai pakitus, atostogautojai bus informuojami nedelsiant.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)