Kol nėra galimybių laisvai keliauti į užsienį, Singapūro gyventojai noriai moka tokius pinigus, kad tik galėtų Naujųjų metų naktį galėtų ne namuose. Visos Naujųjų metų išvakarėms paruoštos vietos jau išparduotos. Į bilieto kainą įeina nuolaidos perkant oro uosto parduotuvėse.

Singapūro oro uostas „Changi“ rengia Naujųjų metų vakarą tiems, kurie norėjo, bet negalėjo išvykti į užsienį – svečiai apsigyvens prabangiose palapinėse, tačiau ne gamtoje, kaip tai yra įprasta, o šalia krioklio esančio oro uosto viduje. Svečiai, anot organizatorių, sulauks puikaus aptarnavimo ir įvairių patogumų komfortiškai įrengtoje stovykloje.

Šis malonumas kainuos 269 dolerius už naktį (apie 220 eurų). Už šiuos pinigus Singapūro gyventojams siūloma Naujuosius metus sutikti palapinėje viename iš oro uosto prekybos paviljonų ir pirmiesiems sausio 1 dieną įsigyti dovanas parduotuvėse. Visos šio „glampingo“ vietos Naujųjų metų išvakarėms jau išparduotos.

Į bilieto kainą įskaičiuota unikali galimybė „pabusti didingo lietaus sūkurio papėdėje“, šalia didžiausio pasaulyje dirbtinio krioklio patalpoje. Palapinės yra keturių metrų skersmens, jose yra antklodės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)