Nesu didelis kelionių tinklaraščių gerbėjas. Įtaką darantys asmenys dažnai bando skaitytojus vilioti nuolaidomis ir reklaminiais kodais tam tikroms prekėms ir paslaugoms. Aš taip pat nesu didelis keliautojas. Žinoma, mėgstu keliones į kitas šalis – pasivaikščioti, pasideginti ir suvalgyti skanių makaronų perpildytame restorane. Tokiose vietose meniu būtinai bus pateiktas keturiomis ar šešiomis kalbomis, ir galite būti tikri, kad ten paliksite daug pinigų.

Jau spėjau aplankyti Egiptą, Turkiją, Graikiją, Tenerifę ir kitas biurų darbuotojų pamėgtas šalis. Anksčiau daug keliavau po Europą – Berlyną, Budapeštą, Amsterdamą, Vieną... Bet niekada nedrįsčiau savo „Instagram“ biografijoje įrašyti žodžio „keliautojas“.

Norėčiau papasakoti apie baisiausias ir nemaloniausias akimirkas, kurias teko patirti keliaujant po pasaulį. Ar šios istorijos būtų naudingos ir pamokančios? Tikriausiai ne. Ar jos bus atviros ir aštrios? Absoliučiai!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją