Puketo pašonėje išsidėsčiusi Khao Lak pakrantė smarkiai skiriasi nuo savo triukšmingojo kaimyno. Jeigu norite išvengti turistų minių ir ieškote vietos atpalaiduojančiam poilsiui, verta apsvarstyti Khao Lak pakrantę vietoje Puketo salos.

Khao Lak jūsų laukia plačiai nusidriekę paplūdimiai bei nepalyginamai mažesni žmonių srautai. Tuo metu Puketas šiandien yra perspaustas masinio turizmo ir, deja, praradęs autentišką salos žavesį. Žinoma, ieškantiems pramogų bei veiksmo, Puketo pliusai gali atsverti minusus. Kiekvieną keliautoją visuomet raginame įvertinti savo poreikius ir lūkesčius.

Khao Lak pakrantė

Vienas pagrindinių Khao Lak privalumų yra tas, jog iš šios pakrantės itin patogu nuvykti į daugumą garsiausių Pietų Tailando vietų: Khao Sok nacionalinį parką, Similan salas, Surin salas, Phang Nga įlanką su James Bond sala. Taip pat galite aplankyti aplink Puketą išsidėsčiusias salas ar keliauti tyrinėti Krabi regiono.

Ką dar nuveikti apsistojus Khao Lak? Išbandyti banglenčių sportą (Memories Beach), aplankyti vietinius miestelius ir turgelius, susipažinti su cunamių istorija (International Tsunami Museum, Tsunami Memorial Park), mėgautis paplūdimiais, leistis į nardymo išvykas, žygiuoti džiunglėmis, tyrinėti krioklius, pasilepinti tajų masažu, ragauti jūros gėrybes.

Khao Lak pakrantė

Kitas riebus Khao Lak pliusas – apie 20 kilometrų besidriekiančioje pakrantėje yra itin platus viešbučių pasirinkimas. Čia rasite ne vieną prabangų kurortą, kuris pasirūpins jūsų poilsiu nuo A iki Z.

Be to, šį kraštą lengvai pasieksite ir iš tolimesnių vietovių, nes Khao Lak bei tarptautinį Puketo oro uostą skiria vos valanda kelio.

Mūsų ir kitų keliautojų atostogų Tailande įspūdžius bei patarimus galite sekti „Facebook“ ir „Instagram“.