Šį kartą apžvelgsime kainas Aukštaitijoje ir Žemaitijoje, o antroje straipsnio dalyje – Suvalkijoje bei Dzūkijoje.

Matuojama kaina yra 1 dienos plaukimo dviviete baidare. Neskaičiuojamos jokios nuolaidos, transportavimo išlaidos, PVM mokestis ar kt. Kainos tikrintos tik iš veikiančių svetainių, kuriose jos aiškiai nurodytos. Esant kintamui kainos diapazonui, renkamasi didžiausia reikšmė.

Upės pasirinktos subjektyviu požiūriu. Bandyta pasirinkti 3–4 pagrindines upes iš nurodyto regiono.

Alinantis karštis sostinėje

Baidarių nuomos kainos Aukštaitijoje

Baidarės Šventosios upe

  • slenis.com. Kainos svyruoja nuo 20 iki 30 eurų. Bet kuriuo metu plaukimas nuo pirmadienio iki ketvirtadienio kainuos 20 eurų dienai. Šeštadienį, kai kainos aukščiausios, ne sezonu metu kainuos 25 eurus, o vasarą – 30 eurų. Dviviečių baidarių modelis „Vista“.

  • baidariuzygis.lt. Kainos svyruoja nuo 17 iki 35 eurų. Darbo dienomis – 17 eurų. Vasarą šeštadieniais kaina siekia 35 eurus. Dviviečių baidarių modelis „Vista“.

  • sventosiosbaidares.lt. Kainos svyruoja nuo 15 iki 35 eurų. Darbo dienomis kaina yra truputį žemesnė nei kitų nuomotojų – 15 eurų. Šeštadienį baidarės nuoma dienai kainuoja 25 eurus, o sekmadienį – 20. Dviviečių baidarių modelis „Finder“. Verta paminėti, kad šis modelis yra ne toks populiarus, nes baidarė yra truputį mažesnė nei „Vista“.

  • aukstaitijosbaidares.lt. Kainos svyruoja nuo 20 iki 25 eurų. Darbo dieną plaukimas jums atsieis 20 eurų. Šeštadienį, sekmadienį ar penktadienį – 25 eurus. Aukštaitijos baidarės nuomoja populiariąsias „Vista“ baidares.

  • sventupiobaidares.lt. Kainos svyruoja nuo 18 iki 30 eurų. Darbo dieną plaukimas baidarėmis jums kainuos 18 eurų. Didžiausia kaina, siekianti 30 eurų, mokama už plaukimą šeštadienį. Penktadienio ir sekmadienio plaukimai kainuos vienodai – 22 eurus. Šventupio baidarės taip pat siūlo „Vista“ baidares.

  • zaliojistotele.lt. Kainos svyruoja nuo 18 iki 30 eurų. Plaukimas darbo dieną kainuos 18 eurų arba 20 eurų plaukiant vasarą. Ne sezono metu plaukimas šeštadienį kainuos 25, o sezono – 30 eurų. Sekmadienį plaukimas baidarėmis ne sezono metu kainuos 20, o sezono – 25 eurus. Nuomojamos baidarės yra „Vista“ modelio.

Taigi, paaiškėjo, kad pigiausiai plaukti galite už 15 eurų. Sezono metu baidarių nuomos kainos yra didžiausios. 30 eurų yra didžiausia kaina, kurią radome Šventosios upės baidarių nuomotojų kainoraščiuose.

Sportuojantys Vilniečiai

Baidarės Žeimenos upe

  • ekobaidares.lt. Kainos svyruoja nuo 20 iki 30 eurų. 20 eurų kaina siekia plaukiant ne sezono metu arba sezono metu darbo dienomis. Sezono metu penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį kaina siekia 30 eurų. Siūlomi baidarės modeliai nėra skelbiami.

  • baidares.lt. Kainos siekia 40 eurų. Visomis dienomis kaina yra vienoda. Nuomojamų baidarių modelis nėra skelbiamas.

  • baidariuuostas.lt. Kainos siekia nuo 20 iki 30 eurų. Darbo dienomis išsinuomoti baidarę kainuos 20 eurų. Penktadienį ir sekmadienį kainuos 25 eurus, o šeštadienį – 30. Nuomojamų baidarių modelis „Vista“.

  • neries-baidares.lt. Taiko vieną mokestį už baidarės nuomą – 34 eurus. Nuomojamų baidarių modelis „Vista“.

  • baida.lt. Kainos svyruoja nuo 24 ir 30 eurų. Darbo dienos taikomas 24 eurų mokestis. Savaitgaliais baidarę galite išsinuomoti už 30 eurų. Baidarių modelis nėra skelbiamas.

  • sakarva.lt. Kainos svyruoja nuo 36 iki 40 eurų. Šeštadieniai baidarių nuomos kaina yra 40 eurų. Kitomis dienomis baidarę galite išsinuomoti už 36 eurus. Baidarių modelis nėra skelbiamas.

  • aquaraft.lt. Kainos svyruoja nuo 25 iki 40 eurų. Nuo pirmadienio iki trečiadienio baidarių nuomos kaina yra 25 eurai. Ketvirtadienį išsinuomoti baidarę galima už 30 eurų. Penktadienį ir šeštadienį kaina siekia 40 eurų. Sekmadienį baidarės nuomos kaina yra 35 eurai. Baidarės modelis nėra skelbiamas.

  • aukstaitijosbaidares.lt. Kainos svyruoja nuo 20 iki 25 eurų. Darbo dieną plaukimas jums atsieis 20 eurų. Šeštadienį, sekmadienį ar penktadienį – 25 eurus. Aukštaitijos baidarės nuomoja populiariąsias „Vista“ baidares.

Taigi, matome, kad pigiausiai plaukti galite už 20 eurų. Sezono metu baidarių nuomos kainos yra didžiausios. 40 eurų yra didžiausia kaina, kurią radome Žeimenos upės baidarių nuomotojų kainoraščiuose.

Sportuojantys Vilniečiai

Baidarės Nemunėlio upe

nemunelis.lt. Kainos siekia 30 eurų už dvivietę baidarę. Ši kaina nesiskiria nuomojantis skirtingomis dienomis. Baidarių modelis – „Vista“.

Tai vienintelis baidarių nuomotojas Nemunėlio upėje, kuris turi svetainę.

Baidarių nuomos kainos Žemaitijoje

Baidarės Ventos upe

nuomabaidariu.lt. Kainos svyruoja nuo 20 iki 30 eurų. Darbo dienomis kaina yra 20 eurų. Šeštadienį kaina siekia 30 eurų, o šeštadienį – 25. Nuomojamų baidarių modelis – „Vista“.

Tai vienintelis baidarių nuomotojas Ventos upėje, kuris turi svetainę.

Baidarės Dubysos upe

  • plaukimasdubysa.lt. Kainos svyruoja nuo 20 iki 30 eurų. Darbo dienomis baidarės nuomos kaina yra 20 eurų. Norint vasaros metu išsinuomoti baidarę penktadienį ar sekmadienį, prireiks 25 eurų. Sezono metu išsinuomoti baidarę kainuos 30 eurų, o ne sezono metu – 25 eurus. Nuomojamų baidarių modelis „Finder“.

  • pakalne.lt. Kainos svyruoja nuo 30 iki 40 eurų. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio baidarės nuomos kaina siekia 30 eurų. Norint išsinuomoti baidarę penktadienį ar šeštadienį, jums teks pakloti 40 eurų už dvivietę baidarę. Nuomojamų baidarių modelis nėra skelbiamas.

  • lyduvenu-baidares.lt. Kainos svyruoja nuo 20 iki 40 eurų. Plaukimas darbo dienomis kainuos 20 eurų. Penktadienį ir sekmadienį baidarių nuomos kainos siekia 30 eurų. Šeštadienį išsinuomoti baidarę kainuoja 40 eurų. Baidarių modelis – „Vista“.

  • zalensai.lt. Kainos svyruoja nuo 25 iki 35 eurų. Darbo dienomis baidarę galite išsinuomoti už 25 eurus. Šeštadienį kaina siekia 35 eurus. Sekmadienį baidarę galite išsinuomoti už 30 eurų. Nuomojamos baidarės yra įvairių modelių.

  • dubysabaidares.lt. Kainos svyruoja nuo 15 iki 30 eurų. Ne sezono metu baidares darbo dienomis galite išsinuomoti už 15 eurų. Ne sezono metu baidarių nuomos kaina šeštadienį 25 eurai, o sekmadienį – 20. Vasaros metu darbo dienomis ir sekmadienį baidarių nuomos kaina yra 20 eurų. Šeštadienį baidarę galima išsinuomoti už 30 eurų. Nuomojamų baidarių modelis – „Vista“.

  • skrieju-dubysa.lt. Kainos siekia 30 eurų. Visomis dienomis baidarę galite išsinuomoti už 30 eurų. Nuomojamos baidarės „Vista“.

  • dubysos-baidares.lt. Kainos svyruoja nuo 27 iki 30 eurų. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio baidarių nuomos kaina – 27 eurai. Penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį baidarės yra nuomojamos už 30 eurų. Baidarių modelis „Vista“.

  • baidares-dubysa.lt. Kainos svyruoja nuo 20 iki 30 eurų. Baidarių nuomos kaina darbo dienomis – 20 eurų. Šeštadienį ir sekmadienį baidarę galite išsinuomoti už 30 eurų. Nuomojamos baidarės yra „Vista“ modelio.

  • baidariu-nuoma-dubysa.lt. Kainos svyruoja nuo 20 iki 25 eurų. Baidares galite išsinuomoti už 20 eurų mokestį, tačiau šeštadieniais teks pakloti 25 eurus. Nuomojamų baidarių modelis – „Vista“.

Taigi, matome, kad pigiausiai Dubysa plaukti galite už 15 eurų. Sezono metu baidarių nuomos kainos yra didžiausios. 40 eurų yra didžiausia kaina, kurią radome Dubysos upės baidarių nuomotojų kainoraščiuose.

Zero waste fest dalyviai

Baidarės Minijos upe

  • minijosbaidares.lt. Kainos svyruoja nuo 26 iki 32 eurų. Išsinuomoti baidarę darbo dienomis kainuos 26 eurus. Šeštadienio kaina siekia 32 eurus. Sekmadienį baidarę galite išsinuomoti už 30 eurų. Nuomojamų baidarių modelis „Vista“.

  • priesaltinio.lt. Kainos svyruoja nuo 28 iki 32 eurų. Ne sezono metu baidarių nuoma kainuoja 28 eurus. Sezono metu baidarę galima išsinuomoti už 32 eurus. Nuomojamų baidarių modelis svetainėje nėra skelbiamas.

  • baidareskartenoje.lt. Baidarės nuomos kaina yra 20 eurų. Baidarių nuomos kaina nesikeičia sezono ar savaitės dienų atžvilgiu. Nuomojamos baidarės „Vista“ ir „Kalypso“.

  • baidarius.lt. Kainos svyruoja nuo 30 iki 35 eurų. Baidarę galite išsinuomoti už 30 eurų, išskyrus šeštadienį ir sekmadienį, kai kaina yra 35 eurai. Nuomojamų baidarių modelis nėra skelbiamas.

  • baidare.com. Kainos svyruoja nuo 40 iki 50 eurų. Ne sezono metu kaina siekia 40 eurų. Sezono metu šeštadienį teks mokėti 50 eurų, o sekmadienį – 46. Darbo dienomis išlieka 40 eurų kaina. Nuomojamų baidarių modelis – „Vista“.

Pigiausiai Minija plaukti galite už 20 eurų. Sezono metu baidarių nuomos kainos yra didžiausios. 50 eurų yra didžiausia kaina, kurią radome Minijos upės baidarių nuomotojų kainoraščiuose.

Baidarės Jūros upe

  • jurosupe.lt. Kainos svyruoja nuo 25 iki 30 eurų. Darbo dienomis baidarės nuomos kaina yra 25 eurai. Šeštadienį ir sekmadienį kaina siekia 30 eurų. Nuomojamų baidarių modelis – „Vista“.

  • turistauk.lt. Kainos svyruoja nuo 30 iki 40 eurų. Darbo dienomis ir sekmadienį išsinuomoti baidarę galite už 30 eurų. Šeštadienį dvivietės baidarės nuoma jums kainuos 40 eurų. Baidarės yra nuomojamos „Vista“ ir „Brio“ modelių.

  • paragaudziobaidares.lt. Kainos svyruoja nuo 24 iki 36 eurų. Ne sezono metu darbo dienomis baidarę galite išsinuomoti už 24 eurus. Ne sezono metu baidarės nuomos kaina šeštadienį siekia 32, o sekmadienį 26 eurus. Sezono metu darbo dienomis baidarės nuoma atsieis 28 eurus. Šeštadienį kaina siekia 36 eurus, o sekmadienį – 30. Nuomojamų baidarių modeliai: „Fiesta“, „Sprinter“, „Finder“.

  • serpyciusodyba.lt. Kainos svyruoja nuo 26 iki 30 eurų. Darbo dienomis baidarės nuomos kaina yra 26 eurai. Šeštadienį ir sekmadienį baidarę galite išsinuomoti už 30 eurų. Baidarės yra „Vista“ modelio.

  • pajuriobaidares.lt. Baidarių nuomos kaina yra 40 eurų. Visomis dienomis baidarių nuomos kaina siekia 40 eurų. Baidarių modeliai: „Vista“ ir „Brio“.

  • pasroviui.lt. Kainos svyruoja nuo 24 iki 32 eurų. Darbo dienomis ir sekmadienį baidarę galima išsinuomoti už 24 eurus. Šeštadienį šis malonumas kainuos 32 eurus. Nuomojamos baidarės yra „Vista“ modelio.

  • kvedernosbaidares.lt. Kainos svyruoja nuo 24 iki 32 eurų. Darbo dienomis ir sekmadienį baidarę galima išsinuomoti už 24 eurus. Šeštadienį kainuos 32 eurus. Nuomojamos baidarės yra „Vista“ modelio.

  • plaukiam.com. Kainos svyruoja nuo 25 iki 30 eurų. Nuo pirmadienio iki penktadienio baidarės nuomos kaina siekia 25 eurus. Šeštadienį ir sekmadienį kaina yra 30 eurų. Baidarių modelis – „Vista“.

Pigiausiai Jūra plaukti galite už 24 eurus. Sezono metu baidarių nuomos kainos yra didžiausios. 40 eurų yra didžiausia kaina, kurią radome Jūros upės baidarių nuomotojų kainoraščiuose.