Pirmoje straipsnio dalyje apžvelgiau baidarių nuomos kainas Aukštaitijoje ir Žemaitijoje, o dabar – Dzūkijoje.

Matuojama kaina yra vienos dienos plaukimo dviviete baidare. Neskaičiuojamos jokios nuolaidos, transportavimo išlaidos, kitos papildomos išlaidos, PVM mokestis. Kainos tikrintos tik iš veikiančių svetainių, kur yra aiškiai nurodytos kainos. Esant kintamam kainos diapazonui, renkamasi didžiausia reikšmė.

Upės pasirinktos subjektyviu požiūriu. Bandyta pasirinkti 3–4 pagrindines upes iš nurodyto regiono.

Sportuojantys Vilniečiai

Baidarių nuomos kainos Dzūkijoje

Šešupė

  • sesupesbaidares.lt Kainos svyruoja nuo 25 iki 30 eurų. Baidarę galite išsinuomoti už 25 eurų mokestį, tik šeštadieniais ši paslauga kainuos 30 eurų. Nuomojamų baidarių modelis yra „Prijon Cruise II“.

  • marijampolesbaidares.lt Baidares galima išsinuomoti už 20 eurų. Skirtingomis dienomis išlieka ta pati kaina. Baidarių modelis nėra skelbiamas.

  • panoviai.lt Kainos svyruoja nuo 12 iki 18 eurų. Darbo dienomis baidarės nuomojamos už 12 eurų mokestį. Šeštadienį ir sekmadienį kaina siekia 18 eurų. Baidarių modelis nėra skelbiamas.

  • rimobaidares.lt Kainos svyruoja nuo 15 iki 30 eurų. Ne sezono metu baidarių nuoma šeštadienį kainuos 25 eurus, o kitomis dienomis – 15. Sezono metu baidarių nuoma šeštadienį kainuos 30, o kitomis dienomis – 20 eurų. Nuomojamos baidarės yra stiklo pluošto.

  • kalvarijosbaidares.lt Kainos svyruoja nuo 15 iki 20 eurų. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio baidarės nuomojamos už 15 eurų mokestį. Penktadienį ir sekmadienį ši paslauga kainuos 18 eurų, o sekmadienį – 20. Nuomojamos baidarės yra „Luna“ ir stiklo pluošto tipų.

  • baidarės-suvalkija.lt Baidares galima išsinuomoti už 22 eurus. Skirtingomis dienomis išlieka ta pati kaina. Nuomojamos baidarės yra standartinio „Vista“ modelio.

  • sudava.lt Kainos svyruoja nuo 10 iki 20 eurų. Darbo dienomis baidarės nuoma kainuoja 10 eurų. Plaukimas šeštadienį kainuos 20 eurų, o sekmadienį – 17. Nuomojamų baidarių modelis – „Pro Tour 470“.

Taigi, pigiausiai Šešupe plaukti galite už 10 eurų. Sezono metu baidarių nuomos kainos yra didžiausios. 30 eurų yra didžiausia kaina, kurią radome Šešupės upės baidarių nuomotojų kainoraščiuose.

Vilnius

Nemunas

  • baidares-kanojos.lt Baidares galima išsinuomoti už 30 eurų. Skirtingomis dienomis išlieka ta pati kaina. Baidarių modelis nėra skelbiamas.

  • irklinis.lt Kainos svyruoja nuo 16 iki 30 eurų. Darbo dienomis kaina siekia 16 eurus. Ne sezono metu plaukimas penktadienį ar sekmadienį atsieis 18 eurų, o šeštadienį – 22. Sezono metu plaukimas penktadienį ar sekmadienį kainuos 22, o šeštadienį – 30 eurų. Nuomojamos baidarės yra įvairių modelių.

  • vandensturistai.eu Kainos svyruoja nuo 15 iki 30 eurų. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio baidarę galima išsinuomoti už 15 eurų mokestį. Penktadienį ir sekmadienį kaina siekia 20 eurų. Šeštadienį plaukimas kainuos 25 eurus ne sezono metu ir 30 eurų vasarą. Nuomojamos baidarės yra „Vista“ modelio.

  • robis.lt Kainos svyruoja nuo 20 iki 30 eurų. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio baidarę galite išsinuomoti už 20 eurų. Visomis kitomis dienomis ši paslauga kainuos 30 eurų. Nuomojamos baidarės yra standartinio „Vista“ modelio.

  • birstononemunas.lt Baidares galima išsinuomoti už 20 eurų. Skirtingomis dienomis išlieka ta pati kaina. Baidarių modelis nėra skelbiamas.

Taigi, pigiausiai Nemunu plaukti galite už 15 eurų. Sezono metu baidarių nuomos kainos yra didžiausios. 30 eurų yra didžiausia kaina, kurią radome Nemuno upės baidarių nuomotojų kainoraščiuose.

Jiesia

  • robis.lt Kainos svyruoja nuo 20 iki 30 eurų. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio baidarę galite išsinuomoti už 20 eurų. Visomis kitomis dienomis ši paslauga kainuos 30 eurų. Nuomojamos baidarės yra standartinio „Vista“ modelio.

  • baidares-kanojos.lt Baidares galima išsinuomoti už 30 eurų. Skirtingomis dienomis išlieka ta pati kaina. Baidarių modelis nėra skelbiamas.

Taigi, matome, kad pigiausiai Jiesia plaukti galite už 20 eurų. Sezono metu baidarių nuomos kainos yra didžiausios. 30 eurų yra didžiausia kaina, kurią radome Jiesios upės baidarių nuomotojų kainoraščiuose.

Įspėjimas – baidarių nuomos kainos metų eigoje gali kisti. Mes negarantuojame galimybės išsinuomoti baidares tokia kaina. Galutinė kaina taip pat gali skirtis dėl transportavimo ir kitų išlaidų. Mes negarantuojame, kad visi išvardyti baidarių nuomotojai dar vykdo veiklą.