Vilniečiai namuose 98:75 susitvarkė su Vroclavo „WKS Šlask“ ekipa, o G. Radzevičius finišavo su 23 taškais (5/6 dvitaškiai, 3/4 tritaškiai, 4/6 baudos, 9 atk. kam., 30 naud. balų).

Už jį efektyvesnis buvo tik Christianas Vitalis iš Tortonos „Bertram“ (28 tšk., 31 naud. balas). Į simbolinį penketą taip pat įtraukti Zoltonas Perlas (Sombathėjaus „Falco“, 20 tšk., 21 naud. balas), Errickas McCollumas (Izmiro „Pinar Karšiyaka“, 21 tšk., 21 naud. balas) ir Thomasas Kennedy (Bonos „Telekom Baskets“, 16 tšk., 26 naud. balai).

Gražių žodžių savo auklėtiniui po galingo mačo negailėjo ir treneris Giedrius Žibėnas.

„Tai yra stabilumas ir kiekvieną dieną vienodas darbas viena linija. Rimtumas kiekvienoje situacijoje. Solidumas. Daug epitetų galima sakyti. Ką turi, tą ir išnaudoja. Aišku, bus dienų, kada ir nepataikys, bet čia nėra apie tai. Turi jis ir gynybinių užduočių. Yra antras kapitonas komandoje. Jo balsas jau šiemet girdisi. Ir visi, kas žaidžia su juo, mėgaujasi tuo, tokiu komandos draugu.

Tokią lengvą knygą galima parašyti, nes, jeigu atsimenate, „Ryte“ jam labai sunki pradžia buvo. Mažai žaisdavo ir pasitikėjimo neturėjo. Paskui savo darbu ir nesibaigiančia energija prasilaužė. Tai – pavyzdys kiekvienam jaunam, kuris sportuoja, kaip neturint įspūdingų duomenų su kiekvienu sezonu vis gerėti ir gerėti. Tikrai džiaugiamės, kad pratęsėme sutartį su juo.

Jis turi talentą ir įrankius žaisti tiek Eurolygoje, tiek Lietuvos rinktinėje. Drąsiai tą galiu sakyti ir linkiu jam to. Jeigu taip toliau prisižiūrės save ir savo kūną bei išvengs traumų, turi jis dar daug gražių metų“, – apie fantastišką G. Radzevičiaus formą kalbėjo „Ryto“ strategas.

Dabar Vilniaus klubui teks du kartus paeiliui susiremti su vengrų „Falco-Vulcano“ – spalio 30 d. Vilniuje ir lapkričio 13 d. Sombathėjuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją