Kibiu ir kietu žaidimu pasižymintis buvęs žalgirietis pirmauja lygoje pagal perimtus kamuolius (60) ir svariai prisideda prie to, kad OLY būtų mažiausiai taškų praleidžianti Eurolygos komanda (vid. 74,4 taško).

Pirmą kartą taip įvertintas Th. Walkupas, renkantis po 8,1 taško ir 4,8 rezultatyvaus perdavimo, sau už nugaros paliko Walterį Tavaresą iš Madrido „Real“, Johną Browną iš „Monaco“, Joshą Nebo iš Tel Avivo „Maccabi“, Jerianą Grantą iš Atėnų „Panathinaikos“ ir visus kitus.

Beje, balsų šiuose rinkimuose gavo ir atletiškasis Kauno „Žalgirio“ gynėjas Edmondas Sumneris, taip pat – Nicolo Melli iš Milano „Armani“, Vincentas Poirier iš „Real“, Alessandro Pajola iš Bolonijos „Virtus“, Serge’as Ibaka iš Miuncheno „Bayern“, ir Semi Ojeleye iš Valensijos „Basket“.

Primename, kad gegužės 24-26 dienomis Berlyne bus surengtas Eurolygos finalo ketvertas. Jo pusfinaliuose „Real“ susikaus su „Olympiakos“, kurio garbę gina ir Ignas Brazdeikis, o Mariaus Grigonio atstovaujamas „Panathinaikos“ galynėsis su Šarūno Jasikevičiaus treniruojama Stambulo „Fenerbahče“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją