Sunkią traumą jau pirmame naujojo sezono mače patyrus Scottie Wilbekinui „Fener“ gretas turėtų papildyti Skylaras Maysas iš NBA, praneša eurohoops.net

27-erių metų gynėjas vilkėjo Atlantos „Hawks“, Portlando „Trail Blazers“ ir Los Andželo „Lakers“ aprangas, taip pat žaidė ir dukterinėje NBA G lygoje.

191 cm ūgio gynėjui tai taptų debiutu Europoje – iki šiol jis visą karjerą migravo tarp Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) ir G lygos klubų.

Pernai atstovaudamas „Blazers“ klubui S. Maysas per vidutiniškai 17 minučių rinko po 6,3 taško ir 3,6 rezultatyvaus perdavimo, o vėliau „Lakers“ ekipoje atliko tik epizodinį vaidmenį – vid. 4,5 min. ir 1,3 taško.

Tiesa, Skylaras NBA lygoje yra fiksavęs ir dvigubus dublius, o jo asmeniniai rekordai yra 24 taškai, 12 rezultatyvių perdavimų ir 11 atkovotų kamuolių.

Šią dvigubą Eurolygos savaitę „Fenerbahče“ grumsis su Belgrado „Crvena Zvezda“ ir Berlyno ALBA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją