Odedo Kattasho auklėtiniai Belgrade 89:82 palaužė Vilerbano ASVEL ekipą, nors likus žaisti mažiau nei pusę kėlinio dar atsiliko 77:82.

Nuo atsarginių žaidėjų suolo kilęs Rokas Jokubaitis per 15 minučių pasižymėjo 4 taškais (2/3 dvitaškiai, 0/2 tritaškių), 2 rezultatyviais perdavimais ir 1 atkovotu kamuoliu.

Įspūdingą pasirodymą surengė gynėjas Tamiras Blattas, finišavęs su 21 tašku, 12 rezultatyvių perdavimų ir net 36 naudingumo balais.

Įdomu, kad po šių rungtynių „Maccabi“ dėl neramios situacijos Izraelyje ir į jį nukreiptų Irano atakų raketomis leido savo krepšininkams pasirinkti – grįžti į Tel Avivą ar pasilikti Belgrade.

Visi komandos legionieriai, išskyrus amerikietį Jayleną Hoardą, pasisakė už pirmąjį variantą ir iš Serbijos neišskrido.

Savaitgalį „Maccabi“ vyrai turėjo žaisti šalies taurės finalo mačą, tačiau jis dėl dabartinės padėties buvo atšauktas.

Kitą trečiadienį Tel Avivo atstovai svečiuosis Monako Kunigaikštystėje pas Donatą Motiejūną ir jo kompaniją, kuri Eurolygoje taip pat startavo sėkmingai – 93:80 pranoko Milano „Armani Olimpia“ kolektyvą. D-Mo surinko 2 taškus ir sugriebė 8 atšokusius kamuolius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją