Kurį laiką sklandę gandai apie Lorenzo Browno persikėlimą į Atėnus, panašu, taps realybe. Eurolygos čempionės „Panathinaikos“ savininkas Dimitris Gianokopoulos „Instagram“ paskyroje pasidalino L. Browno nuotrauka.

„Eurohoops“ skelbia, kad Graikijos klubas su 34-erių gynėju sudarys trejų metų sutartį, o „Maccabi“ komandai sumokės 600 tūkst. eurų išpirką.

Praėjusį sezoną L. Brownas pelnė 13,2 taško ir išdalindavo 6,1 rezultatyvaus perdavimo. PAO gynėjų linijoje jis laiką dalinsis su Kendricku Nunnu, Kosto Slouku, Jerianu Grantu, Mariumi Grigoniu ir Panagiotiu Kalaitzakiu.

Izraelio klubą ketina palikti ir puolėjas Bonzie Colsonas, kuris turėtų tapti Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniu ir sudaryti dvejų metų sutartį su Stambulo „Fenerbahče“.

Praėjusį sezoną B. Colsonas pelnydavo 12,6 taško (38,7 proc. trit.), atkovodavo 5,3 kamuolio ir rinkdavo 14 naudingumo balų.

Kiek anksčiau skelbta, kad „Fenerbahče“ papildys ir Wade’as Baldwinas, taip pat žaidęs „Maccabi“. Jis neslėpė, kad Tel Avivą palieka dėl besitęsiančio karo ir saugumo problemų šalyje.

Prieš kurį laiką „Maccabi“ atsisveikino ir su Joshu Nebo, kuris karjerą pratęs Milano „Olimpia“ gretose, tad kitą sezoną Izraelio komanda pasitiks netekusi keturių starto penketo žaidėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją