Dešimt klubų, susispaudusių tarp 5-os ir 14-os vietų, skiria viena vienintelė pergalė.

Į šią sangrūdą yra įsiterpęs ir Kauno „Žalgiris“ (5-6), tik dėl įmestų ir praleistų taškų skirtumo klasifikuojamas 11-as.

Nepriekaištingai startavę Kazio Maskvyčio auklėtiniai laimėjo tris iš pirmų ketverių rungtynių (nusileido tik čempionui ir vienvaldžiam lyderiui Madrido „Real“), bet vėliau išsimušė iš vėžių, dalijo dovanas į kairę ir į dešinę bei pasiėmė tik vieną pergalę iš šešių galimų. Laimei, šią savaitę kauniečiai diktavo krepšinio madas Milane ir pirmąjį sezono trečdalį užbaigė aukšta nata.

„Sveikinimai komandai, kuri nepalūžo po pralaimėjimų. Stiprūs žmonės priima juos kaip moyvaciją, pasimoko iš jų ir deda žingsnį į priekį. Mes nenorime būti lūzeriai, norime kautis“, – kiek lengviau atsipūtęs po vis augusio spaudimo, kurio sulaukė ir pats, pareiškė K. Maksvytis.

Žalgiriečiai, nepaisant visų negandų, kol kas tikrai neprimena lūzerių. Prieš pat sezono pradžią netekę Igno Brazdeikio, kuriam per pirmus 11 turų taip nerado pakaitalo, atsisakę Nazo Mitrou-Longo paslaugų ir išgirdę apie Brady Maneko bei Arno Butkevičiaus traumas jie nesudėjo ginklų.

Varomi pirmiausia kovingumu ir komandine dvasia žaliai-balti išgyveno – turnyrine prasme iš esmės nieko neprarado.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją