Incidentas užfiksuotas baigiantis trečiajam rungtynių tarp Salonikų „Aris“ ir „Uniks“ kėliniui. Apsistumdymai tarp A. Ponkrašovo ir 34-erių metų 205 cm ūgio graiko truko jau kurį laiką, kol ruso kantrybė galutinai trūko.

Įsibėgėjęs prie tritaškio linijos jis dilbiu smogė aukštesniam oponentui į kaklą, o pastarasis, nubėgęs iki aikštės vidurio, krito ant žemės.

A. Ponkrašovas iš karto sutiko su arbitro užfiksuota nesportine pražanga, tačiau niekaip negalėjo patikėti, jog varžvą traumavo taip stipriai. Prie gulinčio V. Symstako suskubo komandos medikai, sužeistą kaklą sutvirtino specialiu įtvaru, ir tik po kurio laiko išlydėjo puolėją į persirengimo kambarį.

Aikštėje graikas daugiau nebepasirodė, o trenerio trumpam ant suolo pasodintas A. Ponkrašovas netrukus sugrįžo ant parketo, tačiau pergalės iškovoti „Uniks“ nepadėjo. Rusai suklupo 70:76, o gynėjas per 25 min. pelnė 6 taškus, atkovojo 5 kamuolius ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

Vertindami šį epizodą Rusijos krepšinio gerbėjai interneto formuose susipriešino. Vienų nuomone, A. Ponkrašovui reikėjo skirti diskvalifikacinę pražangą ir krepšininką apskritai suspenduoti, kiti tvirtina, kad graikas šioje situacijoje akivaizdžiai užsiėmė vaidyba.

Įvertinkite patys:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (472)