„Vilkai“ startavo susikaupę ir pirmavo 13:9, tačiau tuomet įkrito į gilią duobę, pralaimėjo atkarpą net 0:17 ir prarado kontrolę – 13:26. Siautėjo tiek T. J. Shortsas, tiek Nadiras Hifi, o skirtumas tarp komandų augo it ant mielių – 22:47.

Po dviejų kėlinių buvęs atotrūkis (35:58) ne tik išsilaikė iki pat mačo pabaigos, bet ir dar šiek tiek padidėjo – 79:110.

Nugalėtojams po 24 taškus surinko T. J. Shortsas (11 rez. perd., 32 naudingumo balai) ir Nadiras Hifi (6/9 tritaškiai), 12 pridėjo Leonas Kratzeris.

Šeimininkams Adas Juškevičius sukaupė 15 (3/5 tritaškiai, 22 naud. balai), Regimantas Miniotas – 10, Tre'Shawnas Thurmanas ir Džordže Gagičius – po 9, Arnas Beručka, Vaidas Kariniauskas ir Christianas Mekowulu – po 8 taškus. Naujokas Garrisonas Brooksas pasižymėjo 6 taškais.

Tik vieną nesėkmę per visą pirmąjį ratą patyrę paryžiečiai savo aikštėje vilniečius taip pat pranoko įtikinamai – 105:78.

Kęstučio Kemzūros auklėtinių gretose vis dar nebuvo traumuotų Rasheedo Sulaimono ir Jeffery Tayloro, bet žaisti jau pasiruošęs naujokas vidurio puolėjas G. Brooksas, sėkmingai praėjęs medicininę patikrą.

Kitą antradienį sostinėje svečiuosis Tel Avivo „Hapoel“ klubas.


Primename, kad į atkrintamąsias pateks po šešias kiekvienos grupės komandas, bet pirmąsias dvi vietas užėmę klubai keliaus tiesiai į ketvirtfinalį, o 3-6 pozicijose likę kolektyvai į kovą už savo būvį stos jau aštuntfinalyje.

Aštuntfinalius ir ketvirtfinalius sudarys po vieną mačą, o pusfinaliuose ir finale reikės pasiekti dvi pergales.

Turnyro nugalėtojai pelnys teisę papildyti Eurolygos, kuri kitąmet gali išsiplėsti ir iki 20 dalyvių, šeimą.

Tinkamai sukritus kortoms atkrintamosiose tarpusavyje gali susitikti ir dvi Lietuvos ekipos – „Wolves“ (A grupė) bei Panevėžio „Lietkabelis“ (B grupė).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją