„Man nepatikdavo tokie dalykai, kai mes ruošdavomės rungtyniauti, – kalbėjo A. Milaknis. – Dėkoju „Žalgiriui“ už šį pagerbimą ir tai, kad davė man šansą čia rungtyniauti 13 metų.“

Krepšininkas netrukus perdavė linkėjimus savo žmonai ir neseniai gimusiam sūnui Motiejui.

„Noriu padėkoti visiems savo komandos draugams, treneriams ir varžovams, kurie stūmė mane į priekį visą karjerą. Turbūt paskutinis, bet ne pats mažiausias ačiū tribūnai. Ačiū visiems kauniečiams, žaliai baltiems fanas, kurie mus ir mane palaikė sunkiu keliu. Šiandien linkiu jums tikėti savo komanda.“

37-erių krepšininkas „Žalgiriui“ su pertraukomis atstovavo net 13 metų. Prieš susitikimo pradžią Kauno ekipos vadovas Paulius Jankūnas buvusiam bendražygiui įteikė įrėmintus marškinėlius ir dovaną.

Per savo karjerą A. Milaknis iškovojo net 10 LKL čempiono žiedų. LKL taikliarankis pataikė 940 tritaškių ir pagal šį rodiklį yra lyderis lygos istorijoje. Kartą jis tapo naudingiausiu finalo serijos žaidėju.

Eurolygoje tinklelį skrodė 461-as A. Milaknio mestas tolimas metimas (10 rezultatas istorijoje).

2015 metais su Lietuvos rinktine iškovojo Europos čempionato sidabrą.

Paskutine karjeros stotele A. Milakniui tapo Turkijos klubas Bursos „Tofaš“, kuriame jis praleido praėjusį sezoną. Šį krepšininkas buvo be komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją