Į mainus taip pat įtraukti Marcusas Morrisas, Nicola Batumas, Robertas Covingtonas ir KJ Martinas, kurie papildys Filadelfijos klubą, „Clippers“ be Hardeno pasipildys PJ Tuckeriu ir Filipu Petruševu.

Taip pat „76ers“ priklausys keli ateities naujokų biržos šaukimai.

„76ers“ sezoną pradėjo nesėkme, vėliau pranoko „Raptors“ ir „Trail Blazers“ ekipas.

Skelbiama, kad pats J. Hardenas jaučiasi pakylėtas ir yra tikimybė, jog krepšininkas „Clippers“ gretose debiutuos antradienio rungtynėse su „Magic“.

Vasarą paskutinius kontrakto metus aktyvavęs J. Hardenas mainų norėjo dar birželį. Kinijoje klubo vizito metu gynėjas „76ers“ prezidentą kelis kartus išvadino melagiu, tą patį pakartojo ir spalį.

Šiame sezone 34-erių krepšininkas dar nė karto nebuvo registruotas rungtynėms.

J. Hardenas „76ers“ klube žaidė pusantro sezono, bet kalnų su Joeliu Embiidu nenuvertė. Praėjusį sezoną gynėjas rinko po 21 tašką, atliko 10,7 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo 6,1 kamuolio.

Pastarąjį dešimtmetį J. Hardenas – vienas geriausių lygos krepšininkų, 2018 metais išrinktas sezono naudingiausiu žaidėju, triskart tapo rezultatyviausiu lygos žaidėju, 10 kartų buvo rinktas į „Visų žvaigždžių“ rungtynes, o pernai pirmavo pagal rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją