„Valio! Per šį pasirengimo sezonui etapą tai jau antras turnyras, kurį laimėjome. Tikrai malonu, džiaugiamės. Judame į priekį, toliau deriname savo žaidimą“, – po pergalingų varžybų teigė A. Kavaliauskas.

„Lietuvos rytas“ „Chimki“ ekipą palaužė pačioje varžybų pabaigoje. Pergalę rezultatu 85:84 lėmė taiklus Ado Juškevičiaus šūvis nuo tritaškio metimo linijos likus žaisti kiek daugiau nei tris sekundes.

„Nicolas (įžaidėjas Nicolas Laprovittola – DELFI) viską užaštrino, laikė kamuolį, paskui atidavė jį man. Nemečiau, nes man šiandien sekėsi prastai. Atidaviau kamuolį Gediminui Orelikui ir galvojau, kad tas tai tikrai mes. Bet ir jis nemetė, atidavė kamuolį Adui, kuris šiandien žaidė stebuklingai ir pataikė tritaškį beveik paskutinę atakos akimirką. Taip ir pabaigėme“, – džiaugėsi A. Kavaliauskas.

„Chimki“ komandos vyriausiasis treneris Rimas Kurtinaitis dėl nesėkmės labai neišgyveno. „Aišku, tikslas numeris vienas yra laimėti, tačiau šiame turnyre man svarbiau buvo tai, jog galėjome žaisti su tikrai pajėgiomis komandomis. Tokios varžybos rengiantis būsimam sezonui yra labai svarbios. Kai laimi 20 taškų, tuomet jokios naudos, o kai varžybos eina taškas į tašką, tada tobulėji. Tiesą sakant, pralaimėjimas net yra geriau, nes tada žinau, kuria linkme reikia dirbti“, – kalbėjo R. Kurtinaitis.

Jis neslėpė, kad jo komandos žaidimo kokybė dar nėra labai gera. „Manęs ji tikrai kol kas netenkina, per varžybas padarome po 17-18 klaidų. Todėl dar reikia dirbti ir dirbti, kol žaidimas bus geras. O dėl to, kad pralaimėjome, nedarau jokios tragedijos. Nors aišku, norėjosi laimėti“, – tvirtino R. Kurtinaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)