Ryčio Vaišvilos auklėtiniai namuose 86:72 užtikrintai pranoko Palangos „Kuršius“ (7-15), tačiau rungtynių pabaiga nebuvo rami.

To kaltininkas – asmeninę statistiką paskutinėmis sekundėmis dar nusprendęs pasigerinti svečių gynėjas Zacaree Owensas.

Po netaiklaus jo tritaškio likus 25 sekundėms iki finalinės sirenos kamuolį atkovojęs Ovidijus Kaminskis padėjo kamuolį ant grindų vos persivaręs aikštės vidurį, taip parodydamas, kad pagal nerašytas garbingo žaidimo taisykles neberengs savo atakos.

Tačiau Z. Owensui tai buvo nė motais: amerikietis iškart čiupo kamuolį ir su juo nulėkė prie varžovų krepšio bei pelnė lengvus taškus.

Tai labai nepatiko ne tik vietos publikai, bet ir tam pačiam O. Kaminskiui bei kitiems telšiškiams. Jie apspito Z. Owensą norėdami paauklėti šį gerų manierų.

Įsikarščiavusias abiejų komandų stovyklas teko tramdyti teisėjams: jie po techninę pražangą skyrė tiek Z. Owensui, tiek ir O. Kaminskiui.

O galiausiai nuaidėjus sirenai vienas „Telšių“ lyderių Ignas Razutis demonstratyviai parideno kamuolį parketu šį kartą jo nebevogusiam Z. Owensui.

Pastarasis finišavo su 26 taškais ir 9 atkovotais kamuoliais.

Į konfliktą išaugusio epizodo pradžia – vaizdo įraše nuo 2:05:40 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)