Mariaus Kiltinavičiaus auklėtiniai išvykoje 87:84 parklupdė Klaipėdos „Neptūną“ (2/4) ir nutraukė penkių nesėkmių seriją pirmenybių starte.

Pergalingas nuotaikas temdė Danielio Dolenco trauma. Suomis ketvirtame kėlinyje susidūrė su Giedriumi Staniuliu. D. Dolencas krito ant parketo ir rėkė iš skausmo. Krepšininkas patyrė dešinio kelio traumą ir aikštę paliko ant neštuvų.

„Šią pergalę skiriame Danieliui. Panašu, labai rimta (trauma) ir šiemet jo nebeturėsime“, – po dvikovos spaudos konferencijoje kalbėjo Mažeikių komandos strategas M. Kiltinavičius.

„Blogiausia, kas gali nutikti, tai tokie dalykai kaip traumos. Ji paveikė ir vienus, ir kitus. Panašu, rimta trauma, jei žaidėjas iš aikštelės išneštas neštuvais. Noriu palinkėti stiprybės ir pasveikti“, – po dvikovos apie skaudų epizodą kalbėjo „Neptūno“ vairininkas Mindaugas Brazys.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją